Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Banjalučki političar nakon “ispadanja iz igre” Irme Baralije: Čudna jada od Mostara grada…

Nemojte propustiti

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Vojin Mijatović prokomentirao je na svom Facebook nalogu jučerašnju eleminaciju Irme Baralije iz utrke za gradonačelnicu Mostara u objavi koju je naslovio “Čudna jada od Mostara grada”, ali se također dotakao i prve sjednice Gradskog vijeća Mostara u novom sazivu.

– Vidim svi se nešto čude, ibrete, svi nešto iznenađeni što su Čović, Izetbegović i Komšić i dalje zajedno. Čujem kao isporučili Bakir i Željko Mostar Čoviću. Šta ima tu da se isporuči kad isti u punom talu vladaju Mostarom i državom decenijama! Ja stvarno ne znam šta nije jasno, pa je li neko drugačije očekivao? Dajte da više apsolviramo – Dodik, Bakir, Čović te ostali sateliti Komšić i Stevandić su jedno i to će tako biti dovijeka. Njihov odnos je neraskidiv jer njihov opstanak zavisi isključivo od tog odnosa, napisao je on.

Isto tako, Mijatović smatra kako će Izetbegović i Komšić isporučiti Draganu Čoviću Izborni zakon i to, kako navodi, kakav on želi.

– I da zaključim, njima ništa nije sveto kao ni ova zastava i grb. Zato da bude jasno svima, pa i onima u SDP-u koji drugačije misle, nikad ne smijemo pristati da igramo ni za srpsku, ni hrvatsku, ni bošnjačku reprezentaciju, već uvijek, ali uvijek samo za BiH reprezentaciju, dodao je Vojin Mijatović.

🔴CUDNA JADA OD MOSTARA GRADA

‼️Juce je odrzana prva sednica Gradskog veca Mostar u novom sazivu. Vidim svi se nesto…

Posted by Vojin Mijatovic on Friday, 5 February 2021

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zašto njemački vojnici dolaze u BiH i zbog čega Milorad Dodik u RS-u kreira histeriju

Dolazak njemačkih vojnika, u bh. entitetu Republika Srpska koristi se za sijanje atmosfere straha i spinovanje kako sve to...

Možda vas zanima i ovo