Utorak, 11 svibnja, 2021

Banjaluka: Taksista ubo nožem putnika jer nije platio vožnju

Nemojte propustiti

Taksista Milenko Kević (46) uhapšen je nakon što je jutros u banjalučkom naselju Paprikovac nožem u stomak ubo Beograđanina Miloša Šegona (30), kojeg je prethodno dovezao pred hostel “Prag”.

policija-hitnaKrvavi obračun, koji se dogodio u Ulici doktora Koste Krsmanovića, prijavljen je policiji oko 4.30, a prethodila mu je svađa taksiste i putnika, koji je prije nekoliko dana iznajmio sobu u hostelu.

“Navodno, vraćajući se iz grada, Šegon nije imao novca da plati taksisti vožnju, te mu je za uzvrat ponudio svoj sat i obećao da će pare da mu pošalje naknadno. Ovaj je to odbio te je došlo do svađe na parkingu hostela. Psovali su i svađali se,  a ubrzo potom je Kević uzeo nož, te ispred vozila ubo svog putnika”, ispričali su mještani Paprikovca.

O sukobu svjedoče i tragovi krvi na lijevoj strani taksistinog ford fokusa, kao i na vjetrobranu vozila.

Izvor “Nezavisnih” blizak istrazi ispričao je da je policija izuzela snimke s video-nadzora hostela.

Snimci će, vjerovatno, da pomognu policiji, s obzirom na to da je kamera okrenuta upravo prema parkingu objekta, gdje se obračun i dogodio. Nakon što je Beograđanin uboden, neko od komšija je pozvao policiju, koja je ubrzo došla na lice mjesta, a nedugo zatim stigli su i ljekari.

Pripadnici Službe hitne pomoći su, po prijavi, izašli na lice mjesta, gdje su zatekli i policiju. Pacijent je zbrinut, a nakon toga je prebačen na Hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Banjaluka. Bio je svjestan i orijentisan”, kazala je Dušica Stanković, stručni saradnik za odnose s javnošću Doma zdravlja Banjaluka.

Iz UKC-a su potvdili da je pacijent zadobio ubodnu ranu lijeve bubrežne lože, te da se osjeća dobro i već danas će najvjerovatnije da bude pušten na kućno liječenje.

Prema riječima Marije Markanović, portparola CJB Banjaluka, o ovom incidentu obaviješteno je i Okružno tužilaštvo, a policija sprovodi istragu. Do zaključenja ovog broja “Nezavisnih” nije bilo poznato za koje će krivično djelo osumnjičeni biti terećen.

U hostelu “Prag” nisu željeli da detaljno komentarišu ovaj incident, osim što su potvrdili da je ovo prvi put od otvaranja objekta da njihov gost bude u središtu nemilog događaja. Sa druge strane, među banjalučkim taksistima kruži priča da im Kević nije omiljen kolega.

“Ranije je bio u jednom udruženju, a sada sam taksira. Čuo sam da je uvijek imao nož u autu”, priča nam jedan taksista, koji nije želio da se predstavi.

(Nezavisne)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

‘Dobili bi jednu dozu, drugu je pojeo mrak: Pacijentima na otpusnim pismima ne piše da su primili Tocilizumab, a refundacija je cirkus’

-Građani Kantona Sarajevo će moći da povrate svoj novac koji su potrošili na Tocilizumab, medikament uspješan u liječenju koronavirusa,...

Možda vas zanima i ovo