Srijeda, 12 svibnja, 2021

Ubistvo u Banjaluci: Zatekao provalnika u kući i nasmrt ga pretukao

Nemojte propustiti

Željko Ninić (1989.), odranije poznat policiji kao izvršilac više krivičnih djela, preminuo je sinoć od povreda koje mu je zadao Vid Kondić (1936.), saznaje Fena

Ilustracija (Foto: Arhiv)
Ilustracija (Foto: Arhiv)

Iz banjalučke policije, uz navođenje inicijala učesnika ovog slučaja, potvrđeno je da su oko ponoći, nakon prijave, u kući u kojoj stanuje Kondić, u banjačkom naselju Bronzani Majdan, zatekli Kondića koga je Ninić prethodno napao.

Ninić je, u vrijeme kada je došla policija, ležao na podu s vidnim povredama po tijelu.

On je kolima hitne pomoći prevezen u prijemnu hirušku ambulantu Kliničkog centra Banja Luka, gdje je oko 1.45 sati od zadobijenih povreda preminuo.

Fena nezvanično saznaje da je Vid Kondić, po povratku u kuću, zatekao Ninića u sobi te da ga je udario drvenim predmetom, nakon čega je on pao.

Iz policije ističu da je u toku vršenje uviđaja od dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banja Luka i policijskih službenika Centra javne bezbjednosti Banja Luka zbog postojanja osnova sumnje da je V.K. izvršilo krivično djelo ubistva Ž.N.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Banja Luka u koordinaciji s Okružnim tužilaštvom Banja Luka preduzet će sve zakonom propisane mjere i radnje radi rješavanja i dokumentovanja krivičnog djela i procesuiranju izvršioca.

(Fena)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Povodom dešavanja oko njenog sina Muharema: Nura Bazdulj Hubijar odgovorila Majkama Srebrenice

Iz Udruženja Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" i Udruženja žrtava i svjedoka genocida uputili su pismo književniku i...

Možda vas zanima i ovo