Utorak, 18 svibnja, 2021

Banjaluka: Ubijeni mladić napao Drljaču dok je sa suprugom preturao po kontejneru!?

Nemojte propustiti

Bojan Pajić (29) iz Banjaluke preminuo je u nedjelju uveče u banjalučkom Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) nakon što ga je sugrađanin Duško Drljača (45) izbo čakijom u srce i grudi.

Ilustracija (Foto: Arhiv)
Ilustracija (Foto: Arhiv)

“Nezavisne” doznaju da je kobne večeri Pajić sa još dvojicom prijatelja, čiji identitet zasad nije poznat, napao i provocirao Drljaču, koji je sa suprugom preturao po obližnjem kontejneru.

Incident se dogodio u Karađorđevoj ulici oko 22.40, na raskrsnici kod restorana “Sirano” u naselju Lauš.

Željko Karan, specijalista sudske medicine, potvrdio je da je Pajić zadobio ubodne rane u srce i grudni koš, te da je preminuo usljed prevelikog gubitka krvi.

“Obdukcijom tijela utvrđeno je da je pokojnik zadobio dvije duboke ubodne rane u predjelu grudnog koša od oštrice noža. Jedan ubod završio je u srcu”, objasnio je Karan.
Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, potvrdila je da je Pajić zajedno sa još dvojicom nepoznatih mladića prvi napao Drljaču.

Pokušavajući da se odbrani čakijom, Drljača je, kako je objasnila portparol CJB Banjaluka, u grudi ubo Pajića nanijevši mu teške povrede vitalnih organa.

Od zadobijenih povreda Pajić je preminuo u 23.55 u UKC-u.

Osumnjičeni Drljača je uhapšen i sproveden na kriminalističku obradu, a zatim i kod dežurnog tužioca.

Maja Đaković-Vidović, portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka je potvrdila da će protiv Drljače biti podnesen izvještaj za ubistvo.

U banjalučkom naselju Lauš danas su prepričavali tragediju, opisujući ubijenog Pajića kao dobrog momka.

“Ne znam šta se tačno dogodilo, niti ko je bio sa Pajićem u društvu. Čuo sam da su nakon finala Lige šampiona, koje su gledali u jednom lokalu, krenuli kući i da su se na parkingu preko puta ‘Sirana’ zakačili sa nekim čovjekom i da je tu uboden. Navodno je taj čovjek tokom naguravanja jednom ubo Bojana, koji u prvi mah nije ni osjetio ubod, već se kasnije srušio pored ceste”, ispričao je poznanik Bojana Pajića, koji je želio ostati anoniman.

Stanari koji žive u neposrednoj blizini mjesta obračuna ispričali su da su u večernjim časovima čuli zapomaganje.

“Čuli su se povici, dozivanje u pomoć. Vidjela sam ljude kako istrčavaju iz ‘Sirana’ i pokušavaju pomoći nekom mladiću koji je ležao pored ceste”, rekla je jedna stanarka i dodala da je Hitna pomoć došla nakon nešto više od 10 minuta do mjesta na kojem je ležao mladić.

Izvor: Nezavisne novine

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Ivanić izvrijeđao Dodika: Izvinjavam se na rječniku, ali sa njim ne može drugačije, … To je već slučaj za medicinu

-Nema nijedne odluke koju sam ja donio, a tiče se vježbe na Manjači. Da postoji, ne sumnjam da bi...

Možda vas zanima i ovo