Subota, 24 rujna, 2022

Barbarez: Hvala ti, moj Beograde, jer si dao šansu mojoj majci i sestri da se vakcinišu! A ti ‘bh. politiko’… diči se i dalje svojim idiotizmom!

Nemojte propustiti

Brojni građani su odlučili da ovog vikenda, ali i prethodnih dana, prihvate poziv Aleksandra Vučića i političkog vrha Srbije i prime besplatne vakcine.

U nedostatku istih u svojoj državi i potpunoj katastrofi po pitanju vakcinisanja građana u Bosni i Hercegovini, za mnoge ovaj gest iz komšiluka predstavlja spas u sveopštoj psihozi straha, ali i sve gorih posljedica zaraze korona virusom.

Među onima koji su iskoristili ovu mogućnost je i porodica bivšeg selektora nogometne reprezentacije BiH, Sergeja Barbareza, koji se tim povodom javno zahvalio Beogradu putem društvenih mreža:

– Hvala ti, moj Beograde, jer si dao šansu mojoj majci i sestri da se vakcinišu, samim tim i šansu za boljim životom. A tebi “BiH politiko”, da vas pojedinačno ne nabrajam, jer niste ni to zaslužili… diči se i dalje svojim idiotizmom i neznanjem! – poručio je Barbarez na svom Twitter profilu.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Željko Komšić otvoreno: “Ono što će uraditi Christian Schmidt ovisi od rezultata izbora, njegov potez će ići u tom pravcu”

- Njegov potez će ići u tom pravcu da pojača podjelu zemlje ili da odustane od tog plana -...

Možda vas zanima i ovo