Ponedjeljak, 17 svibnja, 2021

Bata Živojinović doživio težak moždani udar

Nemojte propustiti

Srpski glumac Bata Živojinović doživio je moždani udar i nalazi se u bolnici “Sveti Sava”, gdje mu se ljekari bore za život, piše Press. Međutim, uprkos svim naporima konzilijuma vrhunskih ljekara, prognoze su obeshrabrujuće.

Foto: ArhivŽivojinović (79) je, kako piše taj list, doživio težak moždani udar u utorak i trenutno se nalazi u Specijalnoj bolnici za lečenje celebrovaskularnih bolesti “Sveti Sava”. Izvor tog lista iz bolnice je rekao da glumac nije u komi, ali je njegovo zdravstveno stanje veoma ozbiljno.

“Za dva dan, koliko leži u bolnici, teško je prognozirati da li će preživeti ili ne, ali zasad mu je zdravlje dosta ugroženo. Pospan je i teško komunicira”, kaže taj izvor za Press.

Živojinović jei ranije imao srčanih problema, a to je sa ostalim faktorima rizika doprinjelo teškom obliku šloga.

“On je doživeo infarkt koji mu je mnogo oštetio srce, a i krvi sudovi su mu u lošem stanju. Dijabetičar je, a za razliku od kardiovaskularnih problema, gangrenu koju je liječio potpuno je sanirao”, kaže izvor iz bolnice.

 

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo