Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021

Baždarević objavio spisak igrača za susret sa Izraelom

Nemojte propustiti

Mehmed Baždarević objavio je spisak nogometaša BiH na koje računa za utakmicu protiv Izraela 12. juna u Zenici, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, piše Patria.

Na spisku Baždarevića protiv Izraela nalaze se: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Ratko Dujković, Mensur Mujdža, Emir Spahić, Ermin Bičakčić, Ervin Zukanović, Sead Kolašinac, Ognjen Vranješ, Toni Šunjić, Avdija Vršajević, Edin Višća, Izet Hajrović, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Anel Hadžić, Haris Medunjanin, Edin Cocalić, Senad Lulić, Tino Sušić, Vedad Ibišević, Edin Džeko, Ermin Zec i Milan Đurić.

Baždarević je rekao da je Izrael kvalitetan protivnik, ali da će cijeli tim dati sve od sebe da BiH dobije tu utakmicu, koja je veoma važna za nas.
Govoreći o Emiru Spahiću selektor je kazao da su njegove kvalitete poznate te da vjeruje kako će Spahić odigrati najbolju svoju utakmicu.

Okupljanje igrača je 3. juna. Dio priprema bit će obavljen u Sarajevu, a drugi u Zenici. Pripremama će se pridružiti još dva igrača nakon što završe obaveze prema svojim klubovima. Baždarević je kazao da postoje dva tri igrača koje muče povrede.

Utakmica BiH – Izrael se igra 12. juna na stadionu “Bilino Polje” u Zenici s početkom u 20:45 sati.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nejra Latić-Hulusić razočarana: “Istjerali su me kao pseto na Panonskim jezerima zbog burkinija”

U svom postu ona je navela i da je prilikom ulaska u kompleks od osoba zaduženih na ulaznoj kapiji...

Možda vas zanima i ovo