Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Begović i Bešić odali počast: Tragično preminula njihova 14-godišnja vatrena navijačica

Nemojte propustiti

Danas je većinu nogometaša Zmajeva u svojoj bazi s nevjericom dočekala vijest da njihove vjerne navijačice Adnane Omić (14) iz Mionica kod Gradačca više nema, piše novinska agencija Patria.

Najviše tuge pokazivao je Muhamed Bešić, a čiji je Adnana bila veliki fan, te je odmah po saznanju za ovu tragičnu vijest kontaktirao Adnanine roditelje, što je njenu majku Sabahetu rastužilo, ali i iznenadilo, kako je sama kazala za novinsku agenciju Patria jer je njena Adnana voljela sve reprezentativce, a posebno Bešića.

Ova tužna i tragična priča desila se prije 40 dana, a Sabaheta je kazala da je Adnana priliko pada sa stolice na mjestu ostala mrtva.

– Moje Adnane više nema. Sa samo 14 godina Bog ju je uzeo sebi. Hvala svima koji su uz nas u ovim teškim trenucima, a iza nje sada mi je ostala samo njena soba prekrivena Bešićevim fotografijama i ostalih nogometaša – istakla je Sabaheta kroz suze.

Dženaza je bila velika a ni najstariji stanovnici Mionice ne pamte veću. Adnana je bila uzorna učenica 7. razreda osnovne škole.

adnana omic

– Tragedija me zadesila. Imam još dvije kćerke, nek su mi žive i zdrave. Ne znam da li ću ikada preboliti ovu bol – jecajući izgovara Sabaheta, kazavši da policija nije dolazila na lice mjesta jer se radilo o nesretnom slučaju.

– Pri padu sa stolice udarila je glavom od sto – dodala je Sabaheta.

I Asmir Begović, bh. golman poslao je poruku s Bešićem na kojoj piše: „Za Adnanu Omić. Begović i Bešić. Neka ti je vječni rahmet“.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Jasno i nedvosmisleno negiranje genocida! Dodikov savjetnik potpisao peticiju i najavio ozbiljnije prikupljanje potpisa

Nakon što je visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko nametnuo dopune u Krivičnom zakonu BiH kojima se zabranjuje i...

Možda vas zanima i ovo