Srijeda, 6 prosinca, 2023

Belgijski portal ismijava Milanovića: Niko ne želi pričati s predsjednikom RH

Preporučeno

Portal LeChou News redovito satirizira europske političare, uglavnom fotografijama ili videima uz koje objavljuje šaljive opise.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović trenutno se nalazi u Madridu, gdje se održava dvodnevni samit NATO-a.

Belgijski satirični portal Le Chou podijelio je na Twitteru fotku sa summita na kojoj se može vidjeti kako Biden energično i s osmijehom na licu razgovara s francuskim predsjednikom Macronom i danskom premijerkom Mette Frederiksen, dok Milanović usamljeno stoji iza njih smrknutog izraza lica.

Upravo se čita:  EU uvodi nova pravila za vozače

“Nitko ne želi pričati s ludim hrvatskim predsjednikom”, piše u opisu fotografije koja je nastala na jučerašnjem svečanom prijemu, prenosi Index.

Portal LeChou News redovito satirizira europske političare, uglavnom fotografijama ili videima uz koje objavljuje šaljive opise.

Tako su se, primjerice, osim s Milanovićem našalili i s belgijskim političarom Charlesom Michaelom te su uz video u kojem Michael izgleda potpuno izgubljeno priložili Akonovu pjesmu Lonely.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

U Briselu održan 2. politički forum na visokoj razini između EU i Bosne i Hercegovine

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto zajedno s domaćinom, europskim povjerenikom za susjedstvo i proširenje Olivérom Várhelyiem, supredsjedavala je...

Možda vas zanima i ovo