Subota, 15 svibnja, 2021

Benitez u Napoliju želi isključivo Edina Džeku

Nemojte propustiti

Bez obzira da li će Cavani napustiti Napoli ili ne, italijanski klub će nastojati da u svoje redove dovede Edina Džeku jer se bh. reprezentativac nalazi na vrhu liste želja novog trenera kluba sa juga Italije Rafe Beniteza.

Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

Džeko se već duže vrijeme povezuje sa Napolijem, a čini se kako će, barem prema pisanju medija bliskih popularnim Napolitancima, predsjednik De Laurentis krenuti u dovođenje napadača Manchester Citya.

Novi trener Napolija Benitez eksplicitno je zatražio dovođenje Edina Džeke, dok čak i pojedine kladionice upravo ovog sjajnog napadača vide kao prvog favorita i igrača kojeg će De Laurentis dovesti na ljeto.

Napoli će od sljedeće sezone igrati Ligu šampiona, upravo iz toga razloga u klubu žele stvoriti što konkurentniji tim te su spremni da ulože značajna finansijska sredstva i bez prodaje najboljeg igrača Edinsona Cavanija.

Da li će od sljedeće sezone naš reprezntativac zajedno sa Cavanijem predvoditi napad Napolitanaca znat će naredni vremenski period.

(Haber.ba)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Američki ambasador u BiH Eric Nelson: Mora da znate da ovo nije obična vojna vježba, radi se o najvećoj koju su SAD imale u...

- SAD nastavljaju da podržavaju mir i stabilnost u BiH. Ovo je izuzetna prilika za vojnu vježbu, gdje će...

Možda vas zanima i ovo