Ponedjeljak, 14 lipnja, 2021

Benjamina Karić odgovorila na poziv Draška Stanivukovića: Evo šta je poručila gradonačelnica Sarajeva

Nemojte propustiti

– Dijalog, otvorenost, saradnja i izgradnja mostova prijateljstva ostaje jedno do mojih opredjeljenja, napisala je Karić na Facebooku.

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić prihvatila je poziv prvog čovjeka Banje Luke Draška Stanivukovića da dođe u zvaničnu posjetu. O tome je obavijestila i javnost putem društvenih mreža.

– Poštovani gradonačelniče Stanivuković,

Primila sam Vaše ljubazno pismo sa čestitkama za izbor na dužnost gradonačelnice Grada Sarajeva i dobrim željama za realizaciju uspješnih projekata za dobrobit stanovnika glavnog grada i svih građana naše domovine Bosne i Hercegovine. Na tome Vam toplo zahvaljujem.

Koristim ovu priliku da i Vama također uputim najbolje želje i mnogo uspjeha u realizaciji svih dobrih projekata u prelijepoj Banjoj Luci za dobrobit njenih stanovnika i svih građana naše zajedničke domovine. Uvjerena sam da će vrijeme pokazati koliko je značajno da naši gradovi, kao i sve druge lokalne zajednice, upravo sada uz dodatnu energiju mlade generacije, učine napore na razvoju i modernizaciji naših sredina. Sa zadovoljstvom sam primila poziv da posjetim Banju Luku na čemu Vam iskreno zahvaljujem.

Rado se odazivam i dijelim Vaše uvjerenje da ima puno mogućnosti za uspješnu saradnju dva najveća grada u našoj zemlji. Dijalog, otvorenost, saradnja i izgradnja mostova prijateljstva ostaje jedno do mojih opredjeljenja, napisala je Karić na Facebooku.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo