Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021

Beograd: Pijani putnik uzrokovao prinudno slijetanje aviona

Nemojte propustiti

Avion koji je iz Zuricha letio za Istanbul sinoć je prinudno sletio na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ jer je jedan putnik u alkoholisanom stanju izazvao pometnju i sukobe s ostalim putnicima i osobljem.

Avion sa oko stotinjak putnika, kompanije “Pegasus”, koji je bio u vazdušnom prostoru Srbije je bezbjedno sletio na beogradski aerodrom, srbijanska policija je problematičnog putnika izvela iz aviona i privela u zonu tranzita.

Putnik u alkoholisanim stanju je vrijeđao osoblje i druge putnike na letu ka Turskoj, a nakon hapšenja incident je napravio i u zgradi aerodroma.

Zbog povreda koje je tom priliko zadobio prevezen je u Urgentni centar Beograd.

Iz Ambasade Turske u Beogradu je potvrđeno da je muškarac U.K. (39) iz Zuricha, sa dvojnim državljanstvom Švajcarske i Turske izazvao probleme tokom leta zbog čega je posada morala prinudno da sleti.

“S obzirom da je i naš državljanin, ali je putovao s švajcarskim pasošem, srbijanske vlasti su obavjestile ambasadu o ovom slučaju. Uz korektnu saradnju sa srbijanskim vlastima obišli smo privedenog putnika koji se nalazio na trežnjenju u bolnici jer je najvjerovatnije bio pod dejstvom alkohola”, rečeno je za Anadoliju iz konzularnog predstavništva ambasade Turske u Beogradu.

Privedeni putnik U.K. nalazi se u pritvoru.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nešić na rubu živaca uoči sjednice Narodne skupštine: “Od ova tri dana zavisi sudbina Republike Srpske”

Nešić ističe da će DNS na prvom mjestu imati interes srpskog naroda i Republike Srpske Predsjednik DNS-a Nenad Nešić...

Možda vas zanima i ovo