Srijeda, 23 lipnja, 2021

Besplatan bežični internet na Bjelašnici od 1. februara

Nemojte propustiti

Bjelašnica (Foto: Arhiv)
Bjelašnica (Foto: Arhiv)

Povodom obilježavanja 30. godišnjice Zimskih olimpijskih igara, kablovski operater – M&H grupacija koju čine kablovske televizije HS, HKB net i M&H Company će u subotu, 01. februara 2014. godine, pokloniti KJP ZOI ’84 i posjetiocima Bjelašnice besplatan bežični pristup internetu.

Zahvaljujući saradnji M&H Company sa KJP ZOI ‘84, posjetioci Bjelašnice će moći da koriste besplatan internet narednih godina. Direktor KJP ZOI ‘84 Almir Ahmetspahić kaže da će ova investicija podići nivo usluge i konfor posjetioca.

“Želja nam je da posjetioci Bjelašnice u svakom momentu mogu da se povežu, da im budu dostupne neophodne informacije, i to na planinskom zraku, a to je sada moguće zahvaljujući M&H Company”, istakao je Ahmetspahić.

Izvršna direktorica M&H Company Adnela Hajdarević-Gačić rekla je kako je puno pažnje položeno na kontinuirano unapređenje i praćenje svjetskih trendova u oblasti telekomunikacija.

“Međutim, veliku pažnju posvećujemo i društvenoj odgovornosti koju naša kompanija ima prema zajednici. Bežični pristup internetu za posjetioce Bjelašnice je prvi u nizu projekata bežičnog pristupa internetu na sportskim terenima. Paralelno radimo na pripremama za puštanje bežičnog pristupa internetu na fudbalskim stadionima u Sarajevu. Našim aktivnostima u zajednici želimo omogućiti našim korisnicima da internet bukvalno ‘iznesu iz kuće’ dok vrijeme provode uz sport i druženje”, istakla je direktorica Hajdarević-Gačić, a saopćeno iz HS-a.

(Sarajevski.ba)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Draško Stanivuković: Benjamina Karić je svojim dolaskom pokazala koliko cijeni Banja Luku

Stanivuković je na svojoj Facebook stranici napisao da su pokazali sve ljepote Banja Luke. Gradonačelnica Sarajeva i gradonačelnik Banje Luke,...

Možda vas zanima i ovo