Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

“Bezobrazno, bahato, primitivno”: Oštre reakcije iz Republike Srpske na Dodikova putovanja avionom na posao u Sarajevo

Autor:Redakcija

Nemojte propustiti

Ljubiša Krunić je kazao da se kompanija iz SNSD-a voza avionima, dok prosječan građanin sebi teško može priušti i biciklo.

– Dok građani svakodnevno ostaju bez posla, član Predsjedništva BiH o našem trošku na posao u Sarajevo ide, ni manje, ni više, nego avionom. Dok su građani tokom prošle godine bili zaključavani u svojim domovima, gradovima i državi, najviši zvaničnici vlasti su, opet o našem trošku, išli na privatna putovanja u Beč, Rim, malo na more u Tivat i Grčku, pa sve do Tel Aviva.

Dok mnogi građani čitavu godinu nisu u mogućnosti da vide najmilije, njima nije problem da iznajme i drugi avion za svoje odmore i šoping ture širom Evrope i dalje. Njihov bezobrazluk i bahatost zaista ne poznaju granice, rekao je poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Ljubiša Кrunić.

Krunić je kazao da se kompanija iz SNSD-a voza avionima, dok prosječan građanin sebi teško može priušti i biciklo.

– Vakcine prosimo, druga medicinska sredstva takođe, privreda ne može da se oporavi od mjera zatvaranja dok prijete novim restrikcijama, ali novca ima da se SNSD kompanija voza avionima, dok prosječan građanin sebi biciklo teško priušti. Jedina slika koju mogu da zamislim jeste kako od naših para lete iznad ojađene Republike Srpske na neku egzotičnu destinaciju i prostački nam se smiju.

To i jeste manir neodgovornih, bahatih, bezobraznih i primitivnih vlastodržaca, ali neće još dugo biti u mogućnosti da ovako ponižavaju naš narod koji će im se uskoro nasmijati u lica dok budu padali u politički nepovrat, zaključuje Кrunić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Prstići mog sina su u ranama” Oglasila se majka dječaka kome nisu htjeli dati čokoladicu kad mu je pozlilo zbog dijabetesa

SRBIJA – Htjela sam samo da podignem svijest, da ljudi čuju, prstići mog sina su u ranama, sva djeca...

Možda vas zanima i ovo