Srijeda, 16 lipnja, 2021

Bh. doktor iz Italije u šokantnom javljanju: ‘Za dva dana virus uništi pluća! Ljekari, radite testove, snimajte pluća, raspadnu se’

Nemojte propustiti

Dr. Nedžad Hodžić, bh. ljekar koji radi u Italiji, u šokantnom razgovoru za Face TV otkriva zastrašujuće detalje djelovanja korona virusa na ljudski organizam i na osnovu vlastitog iskustva apeluje na bh. ljekare šta trebaju raditi kako bi se zaraza “držala pod kontrolom”.

– Za dva dana virus uništi pluća,raspadnu se! Pravimo mrtvačnice-šatore, tajne, iza bolnica, i tamo ostavljamo mrtve, dođe vojska i pokupi ih, nema sahrana!

– Savjet našim ljekarima: pripremite aparate, mobilne, za snimanje pluća, radite testove, vadite krv i čuvajte se! Tristotine ljekara je zaraženo, 13 umrlo!

– Umro mi je drug, ljekar, 44 godine! Ljekari, morate kao ja raditi u skafanderu, sa totalnom zaštitom, izgledam kao kosmonaut, presvlačim se nakon kontakta sa jednim pacijentom!

– Priliv pacijenata je ogroman, u bolnicu ne mogu ući ni kola hitne pomoći, čekaju na red! Nije tačno da virus pogađa samo stare. Meni je gore nego u ratu, tamo sam znao da je neprijatelj jedan, a ovdje je sa svih strana i nevidljiv!

Njegovo javljanje pogledajte u nastavku:

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Beograđani o gestu Vlade KS: I sa vaučerom i bez, imam u planu da idem za Sarajevo i da obilazim Bosnu

Ne treba mi vaučer. I sa vaučerom i bez, imam u planu da idem za Sarajevo i da obilazim...

Možda vas zanima i ovo