Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Bh. oskarovac se oglasio na društvenim mrežama: Tinejdžer kojeg je udarilo vozilo u Sarajevu je sin Danisa Tanovića

Preporučeno

– Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje, poručio je Tanović.

Tinejdžer kojeg je vozilom udario Benjamin Spahović u u Sarajevu u petak navečer je sin bh. oskarovca Danisa Tanovića.

Danis Tanović se tim povodom oglasio na Instagramu i zahvalio svima na pomoći.

Upravo se čita:  Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: "Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga"

– Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj Pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju CUM-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje, poručio je Tanović.

Upravo se čita:  Ispovijest pjevačice Naide Bešlagić: Kako sam pobijedila kancer

Na Instagramu se oglasila i supruga Danisa Tanovića.

“Moj predivni sin Orhan treba vašu ljubav upravo sada. Ovo je njegova stara slika. On je sada zgodan, ljubazan i snažan 17-godišnjak, koji ispunjava naše dane radošću i životom. U petak ga je udario automobil koji je vozio prebrzo. O njemu brine najprofesionalnije i najposvećenije medicinsko osoblje i znam da je u najboljim rukama. Molim se za njegov potpuni oporavak. Molimo vas da nam se pridružite svojim molitvama. Hvala vam”, napisala je Maelys de Rudder.

Upravo se čita:  Sarajlija o životu u Dubaiju: "Kada padne pljusak, poplavi kao naš podvožnjak u Buća Potoku. Sobu dijeliš sa još tri osobe, a krevet plaćaš oko 750 KM"

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Vijest koja će obradovati dijasporu: Nova linija sa Aerodroma Sarajevo

SAS, odnosno Scandinavian Airlines će ovog ljeta pokrenuti ograničenu sezonsku liniju između Kopenhagena i Sarajeva. Prevoznik će uvesti jednu sedmičnu...

Još vijesti za vas