Ponedjeljak, 20 rujna, 2021

Bh. vozači organiziraju “masovno razbijanje policijskih radara”

Nemojte propustiti

Nakon što je ljutiti vozač na magistralnoj cesti M-17 izašao iz automobila i bacio policijski radar preko zaštitne ograde, zbog čega je uhapšen, bh. javnost odgovorila je na ovaj događaj putem društvenih mreža.

Naime, pored brojnih šaljivih komentara, na Facebook se pojavio i poziv za događaj “Masovno razbijanje radara” na koji se već odazvao veliki broj građana BiH.

Organizator događaja je Facebook stranica “Dnevna doza tjunera”, a za sam događaj zainteresirano je više od 750 osoba, dok ih je više od 200 označilo da dolaze na zakazani događaj.

Organizatori navode kako bi se ovaj događaj treba održati u Žepču, na mjestu gdje je ljutiti vozač, koji je nasmijao bh. javnost, razbio jedan policijski radar.

Podsjećamo, slučaj vozača kompanije “Gorja Transporti” A. G. dogodio se u noći između četvrtka i petka, u mjestu Papratnica kod Žepča. Ljutiti vozač je izašao iz vozila te bacio mobilni radar preko zaštitne ograde, nakon čega je lociran i uhapšen.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Ovo su pravila za ulazak državljana Bosne i Hercegovine u Njemačku

Ukoliko niste vakcinisani možete ući u Njemačku samo u posebnim slučajevima. Preduvjet je tzv. apsolutna potreba. Od nedjelje, 12. septembra...

Možda vas zanima i ovo