Subota, 23 listopada, 2021

BiH je trenutno najjača reprezentacija s prostora bivše Jugoslavije!

Nemojte propustiti

S igrom kao protiv Grčke izgledamo jako ozbiljno. U odbrani su momci odigrali odlično, Grčka skoro da nije opucala pošteno na gol, a oni nisu bez veze

Ivica_osimReprezentacija BiH proživljava svoje najljepše nogometne dane. Nakon pobjede protiv Grčke 3:1 vodeća je u skupini G i nikad nije bila bliže odlasku na veliko natjecanje. Među oduševljenim je bivši fudbaler i legendarni bh. trener Ivica Osim.

S igrom kao protiv Grčke izgledamo jako ozbiljno. U odbrani su momci odigrali odlično, Grčka skoro da nije opucala pošteno na gol, a oni nisu bez veze. To je prvak Evrope, a mi nikada nismo bili na Evropskom prvenstvu. Izgledamo odlično, već sad bi trebali početi s pripremama za Brazil – kazao je Osim za Dnevni avaz.

Na pitanje je li BiH trenutno jača od Hrvatske Osim je odgovorio:

Nemojmo odmah tako. Iako, objektivno, BiH je trenutno, kažem trenutno, najbolja reprezentacije s prostora nekadašnje zajedničke države. Imamo svjetsku klasu na golu, u odbrani, veznom redu i napadu. Nekoliko njih može ono što drugi ne mogu – zaključio je Osim.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vučić o mogućim sankcijama predsjedniku SNSD-a: Vidio sam kod Dodika večeras dobru volju da se razgovara

"Sankcije će dovesti samo do uzavrele atmosfere i do domino efekata. Još jednom razmislite prije nego što donesete odluku...

Možda vas zanima i ovo