Nedjelja, 5 prosinca, 2021

Bingo centar u Trebinju do oktobra, posao za 120 radnika

Nemojte propustiti

nVgzjgs

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević rekao je da je na sastanku u Tuzli sa vlasnikom kompanije “Bingo” Senadom Džambićem postigao dogovor oko otvaranja prodajno-servisnog centra ovog trgovinskog lanca u ovom gradu, u kojem bi trebalo da bude zaposleno 120 radnika.

Prodajno-servisni centar kompanije “Bingo” planiran je u Zasad-polju, na površini od 10.000 m2 i, kako je dogovoreno, trebalo da bude izgrađen do oktobra, kada je planirano i otvaranje. Vučurević ističe da je korist za Trebinje od ovog poslovnog aranžmana višestruka.

– Obišli smo u Tuzli nekoliko njihovih prodajnih centara i uvjerili se da su cijene pojedinih artikala znatno niže u odnosu na ponudu u Trebinju.

S druge strane, 120 porodica će zaposlenjem u ovoj poslovnoj jedinici obezbijediti lična primjanja. Ono što je još važnije – ovo je tek početak naše dugoročne saradnje – za sada nećemo govoriti o drugim detaljima, ali je sigurno da na ovom neće završiti – istakao je Vučurević za RadioTrebinje.com.

Dodatni benefit za privredu grada biće i opredjeljenje menadžmenta kompanije “Bingo” – da najveći dio radova na objektu izvodi lokalna građevinska operativa, dodaje gradonačelnik.

– Gospodin Džambić je posebno istakao da je vrijednost ove investicije između pet i sedam miliona KM i da će oko 90 odsto ukupnih radova pripasti domaćim izvođačima, što nije zanemarljivo za našu građevinsku operativu- naglasio je Vučurević.

Kompanija “Bingo” iz Tuzle najveći je prodajni lanac u BiH, koji se pored trgovine bavi i proizvodnjom u oblasti prehrambene i tekstilne industriji, a u 119 poslovnih jedinica širom BiH danas ukupno zapošljava oko 3.600 radnika.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Žestok sukob Cece i Bosanca u “Zvezdama Granda”

– Ovo je za 6 ko kuća! Ko nije glasao? Sad ću krvi da vam se napijem – šaljivo...

Možda vas zanima i ovo