Nedjelja, 24 siječnja, 2021

Bio zaražen koronom: Preminuo predsjednik FK Željezničar Admir Džubur

Nemojte propustiti

Stiglo upozorenje: “Dijaspora je jedan veliki kapital i bogatstvo kojeg se Bosna i Hercegovina ne smije tako lako odreći”

"Dijaspora je jedan veliki kapital i bogatstvo kojeg se Bosna i Hercegovina ne smije tako lako odreći", kazao je...

Sjećate li se “kioska od 253.000 KM”? Evo koliko ustvari košta: Muzur objavio nalaz vještaka, vrijednost čak 10 puta manja!

Predsjednik turističke zajednice KS Nermin Muzur podsjetio je na ovaj slučaj i objavio nalaz vještaka građevinske struke kao dokaz...

Ostvaruju se najcrnji snovi Dragana Čovića: Domovinski pokret Miroslava Škore osnovao stranku u BiH, žele biti prva opcija Hrvatima, čeka se Diana Zelenika

Sjedište novoosnovane stranke je u Livnu, a time su, kaže Slavko Andačić, željeli poslati znakovitu poruku, jer je taj...

Meteorolog Face TV-a Nedim Sladić objavio novu prognozu vremena koja se mnogima neće dopasti: Zima se ponovo vraća

Meteorolog Face TV Nedim Sladić navodi da večeras dolazi do produbljivanja visinske doline nad Đenovskim zaljevom s kojim će...

Džubur se od 9. novembra nalazio u bolnici sa obostranom upalom pluća, a 12. novembra je prebačen na infektivni odjel KCUS-a.

Predsjednik Fudbalskog kluba Željezničar Admir Džubur je preminuo danas u 57. godini života, a kako saznajemo bio je pozitivan na koronavirus.

Od 9. novembra Džubur se nalazio u bolnici sa obostranom upalom pluća, a 12. novembra je prebačen na infektivni odjel KCUS-a.

Džubur je na mjesto predsjednika Fudbalskog kluba Željezničar došao 29. juna 2019. godine, a prije toga je bio član Upravnog odbora tima s Grbavice.

– Naš kolektiv osim što je izgubio predsjednika izgubio je i velikog navijača Kluba kojem je Željo uvijek i do zadnjeg dana bio na prvom mjestu, te ovom prilikom izražavamo najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i svim ožalošćenima. Mjesto i vrijeme dženaze bit će naknadno objavljeno.
Neka ti je laka zemlja bosanska! – napisali su iz FK Željezničar.

U 57. godini života, od posljedica korona virusa, preminuo je Admir Džubur, predsjednik FK Željezničar.

Naš kolektiv…

Posted by FK Željezničar on Monday, 23 November 2020

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik ponovo o članici CIK-a i njenom prezimenu: “Bila je udata za Bošnjaka, zadržala prezime…”

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik danas je na pitanje novinara da li se kaje zbog riječi koje je izgovorio na...

Možda vas zanima i ovo