Ponedjeljak, 17 svibnja, 2021

Bivša časna sestra postala zvijezda filmova za odrasle: Osjećam se najispunjenije kad pomažem ljudima

Nemojte propustiti

Addie je odrasla u malom gradu na Pacifičkom sjeverozapadu gdje su je roditelji gurnuli u religiozni životni stil. Sa 17 godina priključila se “Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints”.

Addie Andrews “Penthouse” je prije nekoliko mjeseci dodijelio titulu ljubimice mjeseca (Pet of the Month) uprkos njenoj religioznoj prošlosti. 30-godišnjakinja čak tvrdi da ima sličnosti između njenog bivšeg posla misionarke i nove uloge u filmovima za odrasle.

– Osjećam se najispunjenije kad fizički pomažem ljudima – izjavila je za “New York Post”.

Edi je odrasla u malom gradu na Pacifičkom sjeverozapadu gdje su je roditelji gurnuli u religiozni životni stil. Sa 17 godina priključila se “Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Addie Andrews (@iamaddieandrews)

Kako tvrdi, sek*ala se samo jednom prije nego što je postala mormonka i otad je živjela prema strogim religioznim pravilima koja se protive predbračnom se*su.

– Što sam dublje ulazila u religiju, sve sam dalje bila od svog identiteta – tvrdi Endrus.

Kad se sek*ala drugi put u životu, imala je 26 godina.

– Bila sam sek*ualno potisnuta. Praktički ste časna sestra, posvećeni svojoj vjeri u tome razdoblju – rekla je.

Sve je prevršilo, ističe, svaku mjeru kad joj Crkva nije dopustila da bude djeveruša na sestrinom vjenčanju. Kako tvrdi, njenu haljinu smatrali su previše “neskromnom”, zbog čega je ona preispitala svoju vjeru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Addie Andrews (@iamaddieandrews)

Vrlo brzo postala je očajna i željela se vratiti svojim prijašnjim strastima, koje uključuju pjevanje, plesanje i glumu. Godine 2017. istupila je iz crkve te se naredne godine preselila u Kaliforniju kako bi postala glumica.

Uprkos tome što ima diplomu, nije mogla pronaći posao i završila je radeći kao egzotična plesačica. Kaže kako su je vrlo brzo počeli kontaktirati brojni agenti koji su tražili glumice za porno filmove.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Addie Andrews (@iamaddieandrews)

Otad se čak i njena porodica pomirila s njenom novom profesijom.

– Znala sam da će biti malo šokirani kad sam im rekla o svom poslu – rekla je te dodala kako joj je brat poručio da nikad više neće gledati porniće, ali da ona izgleda sretnije nego ikad prije pa podržava njenu odluku.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dijaspora zavrnula pipu: U Bosnu i Hercegovini lani stiglo skoro pola milijarde maraka manje

Ekonomista Admir Čavalić je kazao da su ovakvi rezultati sasvim očekivani te da su stručnjaci prošle godine najavili upravo...

Možda vas zanima i ovo