Subota, 25 rujna, 2021

Bivša supruga Željka Joksimovića objavila sliku njihove ljubavi i probudila stare emocije

Nemojte propustiti

Bivša supruga Željka Joksimovića, Vesna Joksimović, objavila je na svom Facebook profilu fotografiju sa kćerkom Minom iz davne 1996. godine. Uspjela je da vrati stare emocije i radost koju je tada osjećala porodica Joksimović.

Nedavno je Mina Joksimović, kćerka Željka Joksimovića na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je mnoge stavila u dilemu ko je ko na slici, da li lijepa Mina ili tata Željko kao dječak.

Fanovi su brzo uočili istinu, a neosporno je da je sličnost velika kao i da je Mina u tom periodu nevjerovatno podsjećala na svog oca.

Da iver ne pada daleko od klade i zašto je Mina izrasla u pravi ljepoticu, posljednjom objavom na svom Facebook profilu, objasnila je Vesna Joksimović, prva žena Željka Joksimovića.

Vesna je i na ovu fotografiju dobila riječi hvale, kao i za svaku drugu sliku na kojoj su samo najljepši komentari kad je njen izgled u pitanju.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U BiH počinje EUFOR-ova vježba ‘Brzi odgovor 2021’

Tokom vježbe bit će izvršena provjera vojnika prema različitim scenarijima kako bi se ispitala njihova reakcija i utvrdilo da...

Možda vas zanima i ovo