Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Bivši dečko učiteljice koja je spavala s učenikom (15): Htjela je 6 puta na dan. Nisam to mogao podnijeti

Nemojte propustiti

Britanka Kandice Barber (35) odvela je učenika u polje. Prije toga mu je slala fotografije u toplesu. Na ročišta dolazi sa suprugom. Njezin bivši dečko kaže da je bila nezasitna i da su zato prekinuli

Nisam se mogao nositi s njezinim nagonom, plesala je oko šipke u garaži u oskudnoj odjeći, ponekad bi i prijateljice pozvala. Ona je vrlo živahna, to ju je i uvuklo u probleme, rekao je za Daily Mail bivši dečko Britanke Kandice Barber (35), koja je imala odnose sa svojim učenikom (15) krajem 2018. godine.

– Ponekad bi tražila i šest puta na dan. Nisam to mogao više podnijeti – dodao je.

Kandice je dječaku slala fotografije u toplesu. Nakon škole ga je autom odvela u polje gdje su imali odnose. U septembru prošle godine osudili su je za slanje eksplicitnih fotografija učeniku, ali nisu mogli dokazati ostale optužbe, uključujući seks s djetetom.

Sad joj opet sude, a presuda je 15. februara. Kandice na ročišta dolazi sa suprugom. Dječaka je, kako tvrde tužitelji, iskoristila dok je radila kao nadzornica u školi. Nakon što je spavala s njim, zaprijetila mu je da će reći da ju je silovao, ako nekome kaže za aferu.

Foto: Facebook

Mirror je objavio intervju s njezinim bivšim koji je bio u šoku kad je čuo za što je terete.

Upoznao ju je na web stranici Plenty of Fish i kaže da joj je otpočetka seksualni apetit bio izrazito velik.

– Voljela je to raditi vani, ponekad u autu, vrtu ili u šumi. Vozili bismo se negdje, a ona bi rekla: ‘Stani, osjećam se napaljeno’. Jednostavno mi je postalo previše. Svatko ima svoje osobne potrebe, a nju su takve stvari uzbuđivale, no na kraju se nisam mogao nositi s time, bilo mi je dosta – prisjetio se dana kad se ponekad osjećao kao stvar, kao njezina velika seksualna igračka.

– Kandice je prekrasna djevojka, sjajna majka i u biti vrlo poštuje zakon. Dok smo bili zajedno nikad nije dobila ni kaznu za parkiranje, a kamoli što drugo. Ali, što se tiče seksa, bila je nevjerojatno živahna i to ju je uvuklo u sve ove probleme koje sad ima – dodao je.

Osvrnuo se i na njezino strastveno plesanje oko šipke.

– Rekla mi je da pleše oko šipke kako bi ostala u formi, zbog lijepe linije, ali uvijek je bilo toga više. Nosila bi vruće hlače i seksi grudnjak, a na kraju bismo često vodili ljubav. Ponekad bi došle njezine prijateljice i priredile bi predstavu. Sve su to bile seksi djevojke i znao sam uživati u tome – rekao je.

S pohotnom učiteljicom je u vezi bio dvije godine, a kap koja je prelila čašu njegove tolerancije bio je pronalazak škakljivih fotografija na njezinom mobitelu.

Sama se fotografirala i snimala. Na snimkama je bila gola ili oskudno odjevena, a u jednom videu se zadovoljavala igračkom.

Foto: Facebook

– Prozvao sam je zbog toga i priznala mi je da ih je slala drugim muškarcima. Priznala je i da me varala s nekim koga je upoznala u teretani. Tad smo prekinuli. Bio sam stvarno ljut i povrijeđen. Naša se veza već mučila, ali kad je priznala ono u što se upuštala, znao sam da nećemo moći nastaviti dalje – nastavio je.

– Zapravo smo se rastali u prilično dobrim odnosima, ali odahnulo mi je što je sve gotovo. Kandice sam smatrao pomalo otkačenom što se tiče seksa i to me zapravo odvratilo od nje – napomenuo je, a prenosi Daily Mail.

Sve o odnosu s maloljetnim učenikom isplivalo je u javnost nakon što su se školom proširile glasine od dječakovoj vezi s učiteljicom, što je on u početku negirao. Kandice je, navodno, učeniku rekla da je trudna s njim, no da je otišla na pobačaj.

Također, sugerirala mu je da izbriše sve poruke koje mu je poslala. Učenik je bio zabrinut i preplašen, rekli su na suđenju, a kako je nastrana učiteljica uporno sve negirala, dječak i njegova obitelj bili su prisiljeni prolaziti kroz sudski proces.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zašto njemački vojnici dolaze u BiH i zbog čega Milorad Dodik u RS-u kreira histeriju

Dolazak njemačkih vojnika, u bh. entitetu Republika Srpska koristi se za sijanje atmosfere straha i spinovanje kako sve to...

Možda vas zanima i ovo