Nedjelja, 18 travnja, 2021

Bivši ministar MUP-a poručio Tužilaštvu: Ako iko zna sve o ubistvu Adisa i Davora to je Elez, sva sredstva su opravdana da dođete do imena ubica – Do vas je!

Nemojte propustiti

Nakon što je Darko Elez sinoć iz Srbije Izručen našoj zemlji, oglasio se bivši minisatr unutrašnjih poslova Nermin Pećanac.

“Konačno! Darko Elez je izručen BiH. Evo stigao je! Čovjek tvrdi da zna ko je ubio sarajevske policajce. Sva sredstva su opravdana da dođete do imena ubica. Do vas je”, napisao je Pećanac na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, Adis Šehović i Davor Vujinović su sarajevski policajci koji su ubijeni prije više od dvije godine u sarajevskom naselju Alipašino Polje. Na njih je pucano 26. oktobra 2018. dok su patrolirali. Izrešetani su u službenom vozilu MUP-a Kantona Sarajevo.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

Od tada do danas istraga nije dala nikakve značajne rezultate. Iako istražni organi s vremena na vrijeme, uglavnom na upit novinara, saopće da se na ovom predmetu svakodnevno i u kontinuitetu radi, ubice sarajevskih policajaca nikada nisu otkrivene.

Konacno!
Darko Elez je izrucen BiH.
Evo stigao je!
Covjek tvrdi da zna ko je ubio Sarajevske policajce.
PORUKA…

Posted by Nermin Pećanac on Wednesday, 3 March 2021

Elez je, kao što je poznato, optužen u predmetu Lutka, a također je pod istragom Tužilaštva BiH zbog organizovanih ubistava na području Istočnog Sarajeva, ali i BiH, kako je to potvrđeno sinoć iz Tužilaštva BiH. Današnje ročište u Sudu BiH nije održano jer, kako je njegov advokat izjavio, postupajući tužilac mu je rekao da nije čak napisao ni prijedlog i obrazloženje za određivanje pritvora.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

I Grlić Radman osudio Janšin non paper: “Hrvatska se protivi bilo kakvom prekrajanju granica”

Hrvatska ne bježi od otvorenih pitanja koje ima u odnosima s Bosnom i Hercegovinom i želi ih riješiti baš...

Možda vas zanima i ovo