Nedjelja, 16 svibnja, 2021

Bivši predsjednik VSTV-a Milan Tegeltija o nezavisnosti RS-a: Kako je krenuo i nagovještava, ništa nije isključeno

Nemojte propustiti

Bivši predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća (VSTV) BiH Milan Tegeltija nastavlja svoju karijeru političkog analitičara na društvenim mrežama.

U posljednjem istupu dotakao se i sudbine manjeg bh. entiteta, piše Klix.ba. “Republika Srpska u trenutnim svjetskim okolnostima, samoinicijativno, bez nekog značajnog događaja, teško može otvoriti priču o nezavisnosti, osim da se uzda u Bakira, SDA i neki njihov radikalan potez protiv RS. Kako je krenuo i nagovještava,ništa nije isključeno. Opasna i skupa igra!”, napisao je Tegeltija na Twitteru.

U ranijem tvitu, Tegeltija piše: “Kakva je to drskost! Bakir i njegovi istomišljenici od RS traže i očekuju da pristane na vlastitu eutanaziju, uz obećanje da će biti bezbolno i uz utješno tapšanje po glavi.”

“U prevodu kažu, da bi BiH živjela, RS mora da umre! Za početak, ponašaj se kao da te nema dok se ne navikneš”, kaže on.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Detalji krvavog pira Mirsada Bajrića: Enisa je prosila, a on je pio, tu noć kad smo čuli pucnjavu nismo znali odakle dolazi

ŽEPČE - Mrtve supružnike pronašao je rođak iz Zavidovića kod kojeg su bila njihova djeca. Pravi horor zatečen je...

Možda vas zanima i ovo