Četvrtak, 19 svibnja, 2022

Bivši reprezentativac BiH pretukao invalida u Splitu

Nemojte propustiti

Foto: Jutarnji.hrMirko Hrgović me udario šakom, te me je, nimalo se ne osvrčući što sam invalid s protezama na obje noge, oborio na tlo, iskaz je to stopostotnog invalida Ivice Jerčića Stipe iz Supetra pokraj Dugog Rata nakon incidenta s poznatim nogometašem, piše Slobodna Dalmacija.

Ivica ni tri dana nakon incidenta ne može vjerovati što se dogodilo, a najviše ga kaže, boli to što je igrač Splita pobjegao s mjesta događaja ne želeći čekati policajce, pri čemu je još dobacio:  ‘Baš me briga što si invalid’.

Naime, do sukoba je došlo nakon manjeg sudara na parkiralištu.

Vozačica je išla u rikverc i svojim automobilom je udarila moj. Priznajem, nimalo pristojnim riječima izderao sam se na nju. Ona je još nepristojnije uzvratila, a na vrhunucu svega iz automobila je izašao Hrgović, ispričao je Ivica.

Otvorenim me dlanom opalio po licu nakon čega sam, obliven krvlju, pao na tlo. Vrijeđanje ni tada nije prestalo, rekao je Ivica, koji je u sukobu osim podljeva ispod oka i zatamnjenog nosa, ostao bez nožne proteze vrijedne 11 tisuća kuna, piše Slobodna Dalmacija.

 

(Bh-index)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Koji su efekti finansijske pomoći i ostalim samostalnim djelatnostima: Podržano više od 44 hiljade radnih mjesta

Vlada Federacije BiH je, na današnjoj sjednici u Sarajevu, usvojila izvještaj Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta o dodijeljenoj...

Možda vas zanima i ovo