Nedjelja, 2 travnja, 2023

Bivši svekar Emine Jahović otkrio tajne iz njenog prvog braka

Nemojte propustiti

Nije tajna da se Emina Jahović prije braka sa popularnim turskim pjevačem Mustafom Sandalom već okušala u bračnim vodama. Naime, ona se udala još sa 17 godina za tri godine starijeg Aladina Đulovića koji nikada nije želio da se oglasi po tom pitanju.

Međutim, njegov otac Rustem Đulović bio je spreman da iznese određene detalje iz ovog braka, te da otkrije zašto se tako brzo raspao.

– Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voljeli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro cijeli grad je bio na veselju – ispričao je Rustem za Blic Puls i dodaje da je sve bilo u redu samo nekoliko mjeseci.

– Sve je bilo u najboljem redu dok Emina nije poželjela da bude pjevačica. Nekako ju je to privlačilo, scena, publika i sve to što nosi taj svijet. Silno je željela da bude popularna, ali sam mislio da će je proći. Njih dvoje su živjeli sa nama u kući i Emina je počela sve više da traži da snimi prvi album. Rekao sam joj da u mojoj kući ne može da bude pjevačica već porodična žena koja će voditi računa o kući, djeci i porodici. Nije dolazilo u obzir da ide po bijelom svetu. Ipak smo mi jedna časna porodica u ovom gradu i nikom nije u interesu da mu se snaha noću smuca kojekuda.

– Viđam je danas kada sa porodicom dođe kod majke, kažu da je mnogo uspjela. Ali da vam kažem, nije ona bila pretjerano velike ljepote tada, bila je prosječne ljepote, mnogo ljepših djevojaka je bilo od nje. Izgleda da svi koji prije vremena odu iz naše zemlje, naprasno se promjene – kaže Rastem aludirajući na silne estetske operacije koje je Emina imala.

Đulović ne krije da njegov sin ne želi da čuje za Eminu i da je taj brak izbrisao kao ružnu prošlost.

– Bukvalno ne postoji ni jedna jedina fotografija ili snimak sa te svadbe. Nakon razvoda smo obrisali i uništili sve što je postojalo, jer on nije želio da bilo ko od nas ima sjećanje na taj period. Ako mi vjerujete, ni u familiji nema nijedne fotografije – završava priču Đulović.

 

Interesantno za vas

Izdvajamo

Keramičar Hasad Gvozden odlučio ostati u BiH: Ne žalim što sam ostao, imam mnogo posla!

Hasan je neko vrijeme razmišljao o odlasku u Njemačku. Čekajući dokumentaciju za iseljenje, prijavio se na obuku „Započni svoj...

Možda vas zanima i ovo