Subota, 1 listopada, 2022

Bizarna svečanost u BiH: Uz presijecanje vrpce i balone otvoren lift

Nemojte propustiti

U BiH postalo je uobičajeno svečano otvarati ovakve ili slične stvari, koje su u drugim državama podrazumijevaju pod normalnim

U JZU Dom zdravlja Živinice jučer je otvoren novoizgrađeni lift, svečano, uz mnoštvo balona i presijecanjem vrpce.

Kako je navedeno na Facebook stranici JZU Dom zdravlja Živinice, lift u vrijednosti oko 100.000 KM izgrađen je sredstvima Grada Živinice.

“Danas je (jučer op.a.) u prisustvu gradonačelnika Samir Kamenjakovic, u našoj Ustanovi svečano otvoren novoizgrađeni lift. Ovim se olakšava pristup teško pokretnim osobama i osobama sa invaliditetom službama Doma zdravlja koje se nalaze na 1. i 2. spratu”, stoji na stranici JZU Dom zdravlja Živinice.

Inače, u BiH postalo je često svečano otvarati ovakve ili slične stvari, koje su u drugim državama podrazumijevaju pod normalnim. Posebno je to izraženo u predizbornom periodu.

Ranije se svečano u Sarajevu ispred Predsjedništva BiH “otvorio” trotoar, u Općini Jezero prvi bankomat, a u Kaknju kontejner.

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK BiH ukinuo akreditacije za 52 posmatrača zbog nepravilnosti

Akreditacije za 52 posmatrača su ukinute jer su imenovani u članstvo biračkog odbora. Centralna izborna komisija održala je danas 55....

Možda vas zanima i ovo