Nedjelja, 18 travnja, 2021

Bizarno: Majka unajmila striptizete za rođendan sinu (16)

Nemojte propustiti

Proslava rođendana bila je još u decembru, a dvije egzotične plesačice svlačile su se pred djecom među kojom su neka bila stara samo 14 godina.

majka77Majka Judy H. Viger (33) iz SAD-a koja je unajmila striptizete za proslavu sinovog 16. rođendana uhićena je u ponedjeljak, piše Daily Mail. Prijeti joj kazna zatvora do jedne godine zbog ugrožavanja mentalnog, fizičkog i moralnog stanja djeteta mlađeg od 17 godina.

Proslava rođendana bila je još u decembru, a dvije egzotične plesačice svlačile su se pred djecom među kojom su neka bila stara samo 14 godina. Striptizete su nekim tinejdžerima čak plesale u krilu. Gosti su fotografirali zabavu, a fotografije su ubrzo osvanule na društvenim mrežama.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

Policija je pokrenula istragu i ispitala 80 ljudi. Policiju su zvali i zabrinuti roditelji nakon što su im djeca ispričala što se događalo na zabavi. Judy H. Viger se pred sucem treba pojaviti 7. marta.

(24sata.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vremenska prognoza za naredne dane: Evo kakvo nas vrijeme očekuje

Federalni hidrometeorološki institut objavio je prognozu za narednu sedmicu. U ponedjeljak 19.04.2021., pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana ponegdje sa slabom...

Možda vas zanima i ovo