Srijeda, 4 listopada, 2023

Bizarno: Majka unajmila striptizete za rođendan sinu (16)

Preporučeno

Proslava rođendana bila je još u decembru, a dvije egzotične plesačice svlačile su se pred djecom među kojom su neka bila stara samo 14 godina.

majka77Majka Judy H. Viger (33) iz SAD-a koja je unajmila striptizete za proslavu sinovog 16. rođendana uhićena je u ponedjeljak, piše Daily Mail. Prijeti joj kazna zatvora do jedne godine zbog ugrožavanja mentalnog, fizičkog i moralnog stanja djeteta mlađeg od 17 godina.

Upravo se čita:  EU zabranila šljokice i sjajila u kozmetici: Trgovci najavljuju velike rasprodaje

Proslava rođendana bila je još u decembru, a dvije egzotične plesačice svlačile su se pred djecom među kojom su neka bila stara samo 14 godina. Striptizete su nekim tinejdžerima čak plesale u krilu. Gosti su fotografirali zabavu, a fotografije su ubrzo osvanule na društvenim mrežama.

Policija je pokrenula istragu i ispitala 80 ljudi. Policiju su zvali i zabrinuti roditelji nakon što su im djeca ispričala što se događalo na zabavi. Judy H. Viger se pred sucem treba pojaviti 7. marta.

Upravo se čita:  "Cijena će biti puno veća nego 1945." - Medvedev: Spremni smo za sukob s NATO-om

(24sata.hr)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Novi otkazi: Ledo gasi proizvodnju u BiH, bez posla ostaju 52 radnika

Nakon najava da Ledo gasi proizvodnju u BiH, stigla je i zvanična potvrda te informacije koju prenosi Biznisinfo. “Nakon pažljivog...

Možda vas zanima i ovo