Utorak, 18 svibnja, 2021

Bizarno: Uposlenica u Palači pravde ujutro gola vježba, čita novine i spise…

Nemojte propustiti

Uposlenica u zgradi federalnih pravosudnih institucija u Sarajevu, poznatijoj kao Palača pravde, već danima ujutro pored prozora razmaknutih zavjesa potpuno naga vježba, pleše, čita novine i spise… naočigled prolaznika i komšija, piše Dnevni avaz.

Foto: Dnevni avaz
Foto: Dnevni avaz

Zaposleni iz susjedne zgrade u kojoj su smještene kantonalne institucije i kancelarije opšine Centar, tvrde da često svjedoče egzibicionoj predstavi, sudeći po fotografijama, sredovječne žene.

Mnogi su, čekajući na trolejbuskoj stanici u ulici Hamze Hume, gledali golu kako bez ijedne krpice na sebi ležeći ili sjedeći na kancelarijskom stolu čita izvještaje ili vježba gola kao od majke rođena, piše pomenuti list.

palaca2

U zgradi u samom centru Sarajeva su, između ostalog, smješteni Vrhovni sud FBiH, Tužilaštvo i Ustavni sud Federacije BiH, Ministarstvo pravde FBiH, ombudsmeni, no jučer nije bilo moguće doći do informacije ko je uposlenica koja koristi službene kancelarije, za svoje male jutarnje predstave.

Izvor: Dnevni avaz

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo