Utorak, 31 siječnja, 2023

Bojan Kebe, izvršni direktor ‘Bosnalijeka’ pretučen sinoć u Sarajevu

Nemojte propustiti

Nepoznata osoba sinoć je u Logavinoj ulici, u starom dijelu Sarajeva, pretukla izvršnog direktora Bosnalijeka Bojana Kebea.

bojan-kebePrema izvještaju sarajevske policije, u utorak 16. aprila u 23.40 sati, u službene prostorije I PU, u pratnji predstavnika ambasade Republike Slovenije, pristupio je K.B., državljanin R. Slovenije, privremeno nastanjen u Sarajevu i prijavio da ga je navedenog dana oko 21.10 sati u ulici Logavina, općina Stari Grad Sarajevo, fizički napala i povrijedila nepoznata osoba. Tom prilikom K.B. je zadobio lakše tjelesne povrede, a ljekarska pomoć mu je ukazana u Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo. O ovom događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Obaviješten je kantonalni tužilac u Sarajevu, a policija nastavlja raditi na rasvjetljavanju slučaja i potrazi za osumnjičenim napadačem.

(Bh-index)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ko preživi, pričat će: Kajmak na pijaci košta više od 19 KM, a kilogram luka je oko devet maraka

Građani poručuju da su zelene pijace postala jako skupa mjesta kupovine, sa daleko većim cijenama nego u marketima. Na zelenim...

Možda vas zanima i ovo