Četvrtak, 25 travnja, 2024

Bolesna i trudna? Rada Manojlović riješila da konačno otkrije istinu!

Preporučeno

Ovih dana mnoge su zabrinule spekulacije o navodnoj bolesti pjevačice Rade Manojlović. Pisalo se da pada u depresiju, da izbjegava kontakt sa najbližima, kao i da redovno posjećuje ljekare, a atraktivna brineta za “Premijeru” otkriva o čemu se, zapravo, radi.

– Nije baš toliko ozbiljno, nemojte tako. I ja sam isto u novinama pročitala, to mora da bude malo dramatično i preuveličano – objasnila je Rada i otkrila da je zaista imala određene probleme.

Upravo se čita:  Severina danas slavi 52. rođendan: Prestala sam čekati da će me neko spasiti

– Bilo je tu nekih sitnih problema i kad god mene neko vidi kod ljekara, čak i tata, on stalno misli da sam ja nešto bolesna, ali ja samo idem na kontrole… Nemojte da se brinete, nije ništa strašno – poručila je pjevačica.

Pjevačica se nedavno pojavila na jednom događaju u Sarajevu sa svojim emotivnim partnerom Harisom Berkovićem, a pažnju svih privukla je fotografija sa crvenog tepiha na kojoj se Radi, navodno, vidio trudnički stomak. Ipak, pjevačica otkriva da nije u blagoslovenom stanju.

Upravo se čita:  Severina danas slavi 52. rođendan: Prestala sam čekati da će me neko spasiti

99219_capture-20161031-120741

– Meni će se još malo zalijepiti stomak za kičmu od mršavosti, ne znam stvarno gdje su to mogli da vide. To nije istina – kroz smijeh je izjavila Rada, a onda je progovorila i o svom dečku.

– Insistiram na tome da mora da bude sek*i i da ta ljepota mora da se vidi. On je idealan – otkrila je Rada koja je dodala da je prava stvar to što je u vezi sa muškarcem iz svoje branše.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Pogledajte kako je letio njemački vojni avion iznad BiH

Ministarstvo odbrane i Oružane snage Bosne i Hercegovine će, u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova, Ministarstvom komunikacija i transporta...

Još vijesti za vas