Petak, 18 lipnja, 2021

Bolesna i trudna? Rada Manojlović riješila da konačno otkrije istinu!

Nemojte propustiti

Ovih dana mnoge su zabrinule spekulacije o navodnoj bolesti pjevačice Rade Manojlović. Pisalo se da pada u depresiju, da izbjegava kontakt sa najbližima, kao i da redovno posjećuje ljekare, a atraktivna brineta za “Premijeru” otkriva o čemu se, zapravo, radi.

– Nije baš toliko ozbiljno, nemojte tako. I ja sam isto u novinama pročitala, to mora da bude malo dramatično i preuveličano – objasnila je Rada i otkrila da je zaista imala određene probleme.

– Bilo je tu nekih sitnih problema i kad god mene neko vidi kod ljekara, čak i tata, on stalno misli da sam ja nešto bolesna, ali ja samo idem na kontrole… Nemojte da se brinete, nije ništa strašno – poručila je pjevačica.

Pjevačica se nedavno pojavila na jednom događaju u Sarajevu sa svojim emotivnim partnerom Harisom Berkovićem, a pažnju svih privukla je fotografija sa crvenog tepiha na kojoj se Radi, navodno, vidio trudnički stomak. Ipak, pjevačica otkriva da nije u blagoslovenom stanju.

99219_capture-20161031-120741

– Meni će se još malo zalijepiti stomak za kičmu od mršavosti, ne znam stvarno gdje su to mogli da vide. To nije istina – kroz smijeh je izjavila Rada, a onda je progovorila i o svom dečku.

– Insistiram na tome da mora da bude sek*i i da ta ljepota mora da se vidi. On je idealan – otkrila je Rada koja je dodala da je prava stvar to što je u vezi sa muškarcem iz svoje branše.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Međunarodni aerodrom Tuzla: Važna obavijest za one koji putuju u ovu evropsku državu

Putnici koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Basel (MLH) moraju ispunjavati sljedeće uslove Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla nedavno su...

Možda vas zanima i ovo