Srijeda, 20 listopada, 2021

“Bolji svijet”: Novi video spot benda “Uncle Sam Decided”

Nemojte propustiti

bend 2

Sarajevski ‘Uncle Sam Decided’ je snimio video spot za još jednu pjesmu na bosanskom jeziku. Riječ je o singlu ‘Bolji Svijet’.

‘Uncle Sam Decided’ s novim singlom ‘Bolji Svijet’ nastavlja u svom prepoznatljivom stilu, a novi album momci planiraju završiti krajem 2014. godine. Pjesma govori o tome kako pojedinac treba uzeti svoj život u svoje ruke i činiti ga boljim, uprkos svim negativnim stvarima koje se dešavaju. I svaki pojedinac koji u sebi napravi promjenu nabolje, može uticati na drugog, stvarajući lančanu reakciju. Pjesma oslikava i današnje stanje i poziva pojedinca da gradi sebi bolji svijet.

Na albumu će se nalaziti pjesme pisane isključivo na bosankom jeziku, na kojima se trenutno marljivo radi u studiu na čelu s producentom Stefanom Komljenovićem.

Momci iz benda ‘Uncle Sam Decided’ snimili su još jednu pjesmu na bosanskom jeziku. Riječ je o singlu ‘Bolji Svijet’.
‘Uncle Sam Decided’ s novim singlom ‘Bolji Svijet’ nastavlja u svom prepoznatljivom stilu, a novi album momci planiraju završiti krajem 2014. godine.
Na albumu će se nalaziti pjesme pisane isključivo na bosankom jeziku, na kojima se trenutno marljivo radi u studiu na čelu s producentom Stefanom Komljenovićem.

Sarajevski band ‘Uncle Sam Decided’ osnovan je u januaru 2007. godine, a čine ga vokalist i gitarista Kenan Ljuca, bubnjar Vanja Gutić, te basista i vokal Vedad Strujić. Dosad su izdali EP ‘Lord Of Insanity’ (2008), album ‘State of Mind’ (2011) te singlove Road (2012), Hoću Da Mijenjam Sve (2013), Put do Istine (2013) i Bolji Svijet (2014).
Rad benda možete pratiti na oficijelnoj stranici www.unclesamdecided.com

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sine, pazi šta sanjaš! Svetlana Cenić objasnila Dodiku šta sve piše u “izvornom Dejtonu”

Izvorni Dejton? Kako ga nazivaju. Pa, sine, pazi šta sanjaš. Da krenem redom samo nekoliko stvari - piše Cenić Nadležnost...

Možda vas zanima i ovo