Četvrtak, 28 listopada, 2021

Bombaš iz Banje Luke na saslušanju šokirao izjavom: Ne kajem se i uradio bih to ponovo

Nemojte propustiti

stevanovic

“Ne kajem se i uradio bih to ponovo”, izjavio je Željko Stevanović (49) iz Banje Luke tokom saslušanja u tužilaštvu i sudu na ročištu za određivanjem jednomjesečnog pritvora, saznaju Nezavisne.

Okružni sud u Banjoj Luci odredio je sinoć privor Stevanoviću, osumnjičenom da je 13. marta ove godine oko 10.45 sati bombom ubio Boru Topića (55) vozača Autoprevoza u trajanju od mjesec.

Pritvor je određen zbog bojazni da će Stevanović, ukoliko se bude branio sa slobode, pokušati pobjeći, zatim uticati na svjedoke i prikriti dokaze.

Podsjetimo, nakon 36 sati jedne od najvećih potraga u istoriji banjalučke policije, Željko Stevanović uhapšen je u petak u 23.55 u banjalučkom naselju Lazarevo. U potrazi je, osim policajaca i inspektora, te specijalno obučenih pasa za ovu namjenu, učestvovao i helikopter.

Stevanovića su u petak uvečer primijetili inspektori CJB Banja Luka koji su dežurali na terenu, odnosno u Ulici braće Podgornika, u neposrednoj blizini banjalučke željeznicke stanice. Osumnjičeni je pokušao pobjeći, ali je savladan brzom reakcijom policije.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Escobar najavio sankcije: Dodik ima veoma malu podršku javnosti i to ćemo iskoristit

Gabriel Escobar se osvrnuo i na moguće ekonomske integracije zeamlja Zapadnog Balkana. Specijalni izaslanik predsjednika SAD-a za Zapadni Balkan Gabriel...

Možda vas zanima i ovo