Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Bonito daruje porodilje i zahvaljuje svim majkama

Nemojte propustiti

#HvalaMama je naziv akcije u sklopu koje domaća kompanija Mladegs Pak sa svojim brendom Bonito poklanja pakete proizvoda porodiljama na klinikama i odjeljenjima za ginekologiju u Tuzli, Bijeljini i Banjaluci.

Iz Bonita ističu da im je zadovoljstvo već petu godinu zaredom, krenuvši od mjeseca maja kada se i obilježava Dan majki, odvažno istaći da je majka stub društva. Slogan #HvalaMama je povezao hiljade građana u najljepšim porukama zahvalnosti majci. Hvala mama za ljubav, pažnju, život, podršku, prijateljstvo, djetinjstvo… Vrijedilo je podsjetiti na čemu smo sve zahvalni majkama čija se žrtva i ljubav ne mogu izmjeriti.

Mišo Lambić, direktor prodaje kompanije je povodom akcije izjavio: „Sebi smo postavili zadatak da na sto svakog domaćinstava dostavimo samo proizvode od provjereno uzgojenih sirovina dokazanog kvaliteta. Majke kao stub svake porodice biraju samo najbolje za svoje najdraže, a akcija #HvalaMama je još jedna od aktivnosti kojima Bonito kontinuirano radi na podizanju svijesti o značaju i položaju majki“.

Bonito je domaći proizvođač prehrambenih proizvoda sa bogatim asortimanom od preko 350 artikala koji su zasluženo osvojili povjerenje domaćica u proteklih 30 godina tradicije kvaliteta. Bonito proizvodi su dio porodičnog obroka u preko 20 zemalja širom svijeta.

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK će najvjerovatnije prihvatiti sporni listić: Dodikov četvrti delegat, ipak, ide na žrijebanje?

Zbog ovoga je upitan mandat SNSD-ove Snježane Novaković-Bursać koja je, prilikom prošlosedmičnog glasanja u NSRS dobila dvanaest glasova. Centralna izborna...

Možda vas zanima i ovo