Četvrtak, 27 siječnja, 2022

Borba bez rukavica u RS-u: Novi obračun “plastične silikonke” i “”isfrustriranog izdajnika”

Nemojte propustiti

Vlado Trišić je pozvao Goricu Dodik da informiše javnost kako je TV UNA, koju vezuju za njenu porodicu, prikupila kapital od 30 miliona eura i iz kojih izvora.

Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika putem društvenih mreža redovno “ratuje” sa svim neistomišljenicima njenog oca. Jedna od omiljenih tema u posljednje vrijeme joj je i BN televizija, upravo zbog njihovog kritičkog odnosa prema Miloradu Dodiku. U jednoj od poruka koje je objavila za BN je napisala kako su ih formirali “Amerikanci i opljačkani novac dijaspore”, te kako su svoje izvještaje dobro naplatili od svojih mentora.

Vlasnik BN televizije Vlado Trišić nije prećutao ovakva prozivanja.

– Izmišljotine i pogan koje svakodnevno iznosi plastična silikonka, koja sjedi na dušeku narodnog novca, Gorica Dodik ponovo se obrušila na BN TV – kazao je Trišić.

– Najodlučnije odbacujemo i demantujemo svaku iznesenu riječ frustrirane plastične barbike koja u posljednje vrijeme sve više halucinira i gubi kompas u svom ponašanju.Nikakvi stranci, niti strani faktor ne stoji iza BN TV, osim njenih gledalaca i ljudi kojima je ovaj režim odavno slomio kičmu i oduzeo dostojanstvo.

Takođe, za razliku od njenog tate i njegove milionske vile u Beogradu koja je usput i predmet Tužilastva, ja nemam nikakvu vilu u Americi. Imam običan jednosoban stan povrsine 63 metra kvadratna što je dokaz da nisam navikao da živim u luksuzu i raskoši za razliku od nje i njene porodice, istakao je Trišić.

Pozvao je Goricu Dodik da informiše javnost kako je TV UNA, koju vezuju za njenu porodicu, prikupila kapital od 30 miliona eura i iz kojih izvora.

– Toliko licmjerstva, bahatosti, narcisioidnosti i pogani od strane kćerke jednog predsjednika srpska istorija ne pamti, zaključio je Trišić, javlja BNTV.

Gorici nije trebalo dugo da odgovori i na ovaj komentar.

– Ma ko to smije da dira zaštićenog crnog medvjeda?! Jedini koji halucinira i ko je isfrustriran si ti i tvoj pogani mozak koji 15 godina plasira laži da bi skrenuo pažnju sa toga koliki si izdajnik, napisala je na Twitteru.

Više s weba

Izdvajamo

Drastično skočila cijena peleta: Nekad je bio 300 KM po toni, a evo koliko je poskupio od ponedjeljka

Nesrazmjer između potražnje i dostupnosti peleta doveo je do toga da ga u prethodnom periodu nije bilo dovoljno za...

Možda vas zanima i ovo