Utorak, 3 kolovoza, 2021

Borite se sa viškom kilograma, evo vam inspiracije: Za tri mjeseca od debeljuce do pločica na stomaku

Nemojte propustiti

Dugi sati u kancelariji i manjak vremena za sebe, 35-godišnji Lloyd Stevens dobijao je na težini iz dana u dan. Iako je kao tinejdžer sebi obećao da se nikada neće zapustiti, sredinom tridesetih momak iz Londona bio je sve deblji i deblji.

Nakon što je na slikama sa odmora ustanovio da je vrag odnio šalu, odlučio je početi sa striktnim programom vježbanja od 12 sedmica.

U samo tri mjeseca skinuo je 13 kg i dobio pločice na stomaku, zahvaljujući trbušnim vježbama. Ova nevjerovatna transformacija omogućila mu je da da otkaz na poslu i postane lični trener, piše Daily Mail.

Ključ za njegov novi izgled bili su naporni treninzi i zdrava prehrana.

“Nutricionizam je odigrao ključnu ulogu da postignem ovakav stas. Ranije sam pokušavao da smršam pomoću raznih dijeta, kada nisam unosio neke hranjive tvari koje su tijelu potrebne. Mnogo je lakše da pojednostavite svoje prehrambene navike”, rekao je Lloyd.

“Kada pogledam šta sam ranije smatrao zdravim doručkom, to je smiješno. Unosio sam prilično mnogo ugljikohidrata u odnosu na sada kada jedem između četiri i šest obroka dnevno sa uravnoteženim iznosima proteina, ugljikohidrata i masti. Dan počinjem sa purećim odreskom, salatom i jajima. Znam da zvuči kao kliše, ali cijela moja transformacije došla je kao uragan. Bilo je dosta uspona i padova”, rekao je Lloyd čiji je novi stil života pozitivno utjecao i na njegov društveni život.

Kroz treninge je upoznao djevojku sa kojom sada zajedno ide na fitnes i velika su podrška jedno drugom.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Brojne organizacije kritikovale hrvatski mehanizam za nadzor granice

Sporno je što će, prema informacijama nevladinih organizacija, mandat mehanizma biti ograničen na policijske stanice blizu granice i graničnih...

Možda vas zanima i ovo