Četvrtak, 28 listopada, 2021

Bosanac sa stopalom od pola metra prvi put u životu dobio cipele

Nemojte propustiti

Foto: Avaz.ba
Foto: Avaz

Bosanac sa stopalom od pola metra, Siniša Šušić iz Ljubinja, konačno je dobio cipele. Vlasnik fabrike obuće “Bema” iz Banje Luke Marinko Umičević jučer se javio Siniši i održao obećanje koje je dao prošle sedmice.

Umičević je došao u Ljubinje te Siniši, koji nosi broj obuće 56, poklonio cipele, koje je ovaj obuo prvi put u životu, s obzirom na to da je godinama nosio samo patike, piše Avaz.ba

– Osjećaj kada sam obuo ove cipele je izvanredan. Ovo su prave cipele, kakve sam s čežnjom gledao u izlozima prodavnica obuće proteklih godina, jer nisam mogao naći odgovarajući broj za sebe – kazao je Šušić, dodajući da je Umičević obradovao i ostale članove njegove porodice, kojima je, također, poklonio po jedan par obuće za narednu sezonu.

Ni Umičević nije krio oduševljenje, iako su radnici njegove kompanije cipele izradili napamet, bez mjere.

– Pogodili smo mjeru i prezadovoljan sam. Za Sinišu ćemo napraviti još jedne čizme da se zimi ne bi prehladio – dodao je Umičević.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Escobar najavio sankcije: Dodik ima veoma malu podršku javnosti i to ćemo iskoristit

Gabriel Escobar se osvrnuo i na moguće ekonomske integracije zeamlja Zapadnog Balkana. Specijalni izaslanik predsjednika SAD-a za Zapadni Balkan Gabriel...

Možda vas zanima i ovo