Subota, 4 veljače, 2023

Bosanac u pasošu imao lažne pečate, granična policija ga privela: “Platio sam ih nekoliko stotina eura”

Nemojte propustiti

Policijski službenici protiv 39-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave

Policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Šamac u zajedničkoj suradnji sa carinom, prilikom granične kontrole, na ulazu u Republiku Hrvatsku, kontrolirali su autobus, vozača, putnike i prtljagu.

Prilikom pregleda putovnice 39-godišnjeg putnika (državljanina Bosne i Hercegovine), policajci su posumnjali u vjerodostojnost nekoliko otisnutih ulazno – izlaznih graničnih štambilja (pečata).

Kriminalističkim istraživanjem je potvrđena sumnja da je 39-godišnjak, dao putovnicu nepoznatoj osobi koja mu je za nekoliko stotina eura izradila krivotvorene ulazno – izlazne granične štambilje piše GPM.

Policijski službenici protiv 39-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave, te je istome rješenjem o odbijanju ulaska u Republiku Hrvatsku odbijen ulazak sukladno odredbama Zakona o strancima.

Interesantno za vas

Izdvajamo

FIPA kojom upravlja Milica Marković potpuno podbacila: Veliki pad stranih investicija!

I dok strane investicije bilježe ozbiljan pad, FIPA se ponovo pohvalila aktivnostima na Fejsbuku. Direktne strane investicije u BiH periodu...

Možda vas zanima i ovo