Petak, 1 ožujka, 2024

Bosanac u pasošu imao lažne pečate, granična policija ga privela: “Platio sam ih nekoliko stotina eura”

Preporučeno

Policijski službenici protiv 39-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave

Policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Šamac u zajedničkoj suradnji sa carinom, prilikom granične kontrole, na ulazu u Republiku Hrvatsku, kontrolirali su autobus, vozača, putnike i prtljagu.

Prilikom pregleda putovnice 39-godišnjeg putnika (državljanina Bosne i Hercegovine), policajci su posumnjali u vjerodostojnost nekoliko otisnutih ulazno – izlaznih graničnih štambilja (pečata).

Upravo se čita:  Uspješno okončana potraga na Trebeviću: Otac i sin pronađeni živi i zdravi

Kriminalističkim istraživanjem je potvrđena sumnja da je 39-godišnjak, dao putovnicu nepoznatoj osobi koja mu je za nekoliko stotina eura izradila krivotvorene ulazno – izlazne granične štambilje piše GPM.

Policijski službenici protiv 39-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave, te je istome rješenjem o odbijanju ulaska u Republiku Hrvatsku odbijen ulazak sukladno odredbama Zakona o strancima.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Članovi Predsjedništva sa Angelinom Eichhorst: Bosna i Hercegovina ima još dosta posla

Članovi Predsjedništva BiH, koji danas borave na Diplomatskom forumu u Antaliji, sastali su se sa izvršnom direktoricom za Evropu...

Još vijesti za vas