Subota, 17 travnja, 2021

Bosić o Dodikovim najavama: “Predstava za javnost – viđena više puta do sada”

Nemojte propustiti

Delegat u Domu naroda Parlamenta BiH Mladen Bosić komentarisao je današnju posebnu sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske o visokom predstavniku, a koja je sazvana na zahtjev člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Bosić je kazao kako je “ovo čista predstava više puta viđena u NS Republike Srpske”, jer diskutuju o nečemu što nije njihova nadležnost.

“Žao mi je što se na takav način derogira institucija Narodne skupštine, jer se koristi za promociju jedne politike i jednog čovjeka. Zato sam i zauzeo stav da ne glasam po jednoj od odluka NS Republike Srpske da pokažem koliko su apsurdni, kako se iskorištava NS Srpske za trenunte političke poene umjesto da rješavaju ono što su glavna pitanja naroda”, istakao je Bosić za N1 i dodao:

“Čini mi se da je i ova sjednica jedna u nizu takvih sličnih koju organizuje Milorad Dodik i da iza nje neće ostati ništa konrektno. Kao što je bila odluka o neglasanju u insitucijama BiH dok se ne riješi pitanje Ustavnog suda, ovo je mrtvo slovo na papiru i samim time derogirana je institucija NS Republike Srpske.”

Naglasio je kako je ovo “šuplja predstava koja kod građana treba izazvati emocije, strahove i mobilisati na borbu, a da ne bude ništa konkretno”.

“To je čista promocija Milorada Dodika, čiji je govor trajao sat i po. I diktatori imaju potrebu za dugim izlaganjem, vjerovatno slušaju sebe i dive se, kada izgube kriterije stvarnosti, vlast i potrebe ljudi, onda to dođe u tu fazu”, poručio je Bosić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Severina poslije 17 godina progovorila o intimnom snimku o kojem je brujao cijeli region: Nisam izlazila iz kuće 6 mjeseci, to je bio šok

Pjevačica Severina Kojić našla se u jeku medijske pažnje 2004. godine kada je u javnost isplivao njen intimni snimak. Kaže...

Možda vas zanima i ovo