Petak, 14 svibnja, 2021

Boston: Ubijen jedan od osumnjičenih za bombaški napad

Nemojte propustiti

Jedan od dvojice osumnjičenih za bombaški napad tokom maratona u Bostonu, preminuo je nakon ranjavanja prilikom sukoba sa pripadnicima specijalne policije tokom pokušaja hapšenja

osumnjiceni-boston

Jedan od dvojice osumnjičenih za bombaški napad tokom maratona u Bostonu, preminuo je nakon ranjavanja prilikom sukoba sa pripadnicima specijalne policije tokom pokušaja hapšenja, javio je dopisnik agencije Anadolija.

Kako piše bostonski Globe, jedan od osumnjičenih opirao se hapšenju u Watertownu, nedaleko od Bostona. Prilikom sukoba sa policijom osumnjičeni za bombaški napad teže je ranjen, a život je izgubio u bolnici u koju je prebačen nakon ranjavanja.

U ulici Laurel, pripadnici policije sukobili su se sa dvije naoružane osobe. Prema prvim informacijama sa terena, ubijeni muškarac jedan je od dvojice ossumnjičenih za napad tokom maratona u Bostonu. Policija traga za drugim učesnikom pucnjave.

Nekoliko sati uoči ovog događaja, jedan naoružani napadač ubio je policajca u kampusu Tehnološkog instituta u Bostonu.

(Anadolija)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

COVAX dopremio vakcine u BiH

U BiH stiglo je 40.800 vakcina protiv virusa korona putem mehanizma Covax, potvrdio je pomoćnik ministra civilnih poslova u...

Možda vas zanima i ovo