Petak, 25 lipnja, 2021

Bračni par pokupovao sve zalihe mesa, sada uplašeni za život

Nemojte propustiti

“Svi sad znaju ko sam, dobijam prijetnje smrću, ne javljam se na telefon, izgubiću i posao. Moja sopstvena majka me se stidi”, rekao je Markote za Vancouver Is Avesome.

Kanadski par nakon što je pokupovao cijelu zalihu mesa u jednom supermarketu i ”hvalio se” time, sada živi u strahu, jer im kako navode stižu brojne prijetnje, čak i smrću.

Dan Markote i njegova djevojka snimljeni su prošlog vikenda kako su prepunili kolica kobasicama, šunkom i ostalim mesnim prerađevinama, prenosi New York Daily mail.

Video prikazuje par sa dvoje kolica prepunih mesa u trenutku kada su milioni ljudi preplavili prodavnice kako bi kupili osnovne stvari i pripremili se za pandemiju korona virusa.

Markote i njegova djevojka “trčali su ispred svih i otimali im i svaki poslednji komad. Uz sve hvalili su svima zalihama i time da nisu ostavljali ”nikome ništa”.

Vlasnica radnje ih je optužila za stvaranje panike usred izbijanja korona virusa, a nakon tog iskustva su uveli ograničenje na kupovinu prozvoda.

“Svi sad znaju ko sam, dobijam prijetnje smrću, ne javljam se na telefon, izgubiću i posao. Moja sopstvena majka me se stidi”, rekao je Markote za Vancouver Is Avesome.

Marcotte je rekao da je zbog toga donirao 1. 000 dolara banki hrane Lake Country. Takvu kupovinu nazvao je ”greškom” jer ga je uhvatila anksioznost zbog pojave korona virusa. Par dodaje, da je istu kupovinu obavio prije samo mjesec dana niko ne bi obratio pažnju na njih.

Markote kaže da su preplašeni, bez obzira sto je video uklonjen sa Fejsbuka.

New York Daily Mail podsjeća da su rafovi upravo zbog “te vrste anlksioznosti” ispražnjeni u brojnin prodavnicama širom zemlje, a da su Amerikanci viđeni kako zbog toaleta papira idu čak u Meksiko.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Predrag Kojović podnio ostavku na čelu Naše stranke, svemu uzrok Baralijina “šala”

Predrag Kojović podnio je ostavku na mjesto predsjednika Naše stranke Kojović je na mjesto predsjednika ove političke opcije izabran prvi...

Možda vas zanima i ovo