Nedjelja, 9 svibnja, 2021

Bračni par upoznao ženu u teretani, a sada su sve troje u vezi i žive skupa!

Nemojte propustiti

Sve je počelo prije pet godina, a vrlo brzo su se sprijateljili, dok su 2016. godine započeli svoju ljubavnu vezu kao poliamorni par.

Mary Barillas (32) svog dvije godine starijeg muža Lea poznaje još od srednje škole, a vjenčali su se kada je imala 17 godina. U sretnom su braku već 15 godina i imaju dvoje djece, a prije tri godine pridružila im se i još jedna ženska osoba u vezi.

Trenutno žive u Washingtonu, a svoju su partnericu Kimberlee Slagle upoznali u teretani. Sve je počelo prije pet godina, a vrlo brzo su se sprijateljili, dok su 2016. godine započeli svoju ljubavnu vezu kao poliamorni par. Kimberlee ima dvoje djece iz prvog braka, a sada svi zajedno žive pod istim krovom.

Foto: Instagram/pnwtriad16

“Nismo uvijek bili u vezi. Prvo smo bili prijatelji s Kim. Ona je trenirala u teretani u kojoj smo vlasnici. Prijateljstvo se s vremenom pretvorilo u privlačnost. Sve je krenulo 2016. godine. Nekada te godine zaljubili smo se, vjerojatno svako u drugo vrijeme. Odlučili smo da ćemo pokušati tako funkcionirati”, rekao je Leo za Lad Bible.

Njihovi prijatelji i porodica podržavaju ovu nešto drukčiju vezu, a to im puno znači, a njihova veza ne razlikuje se mnogo od drugih veza u kojoj su partneri dvoje ljudi.

Foto: Instagram/pnwtriad16

“Imamo poseban odnos sa svakom osobom u vezi i volimo se i poštujemo. Umjesto dvoje odraslih s porodicom, nas je troje. Svi živimo s naše četvero djece”, dodao je Leo.

“Živite život kakav želite i živite ga s ljudima koje volite. Samo jednom se živi i trebali biste to iskoristiti na najbolji način. Komunikacija je ključ svake veze, bez obzira na to koliko ljudi čini vezu”, izjavio je Leo.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Akademik Kurtćehajić: “Ukinut ćemo RS, odgovorna je za genocid”; Dodikov savjetnik Tegeltija: “Otcijepit ćemo se, RS je suverena”

Kurtćehajić: RS se poziva na pravo na samoopredjeljenje, volio bih znati kako vi to zamišljate! Danas ima nekoliko hiljada...

Možda vas zanima i ovo