Ponedjeljak, 17 siječnja, 2022

Brad i Angelina vjenčali se na Karibima?

Nemojte propustiti

Ako je vjerovati pisanju stranih medija, Angelina i Brad konačno su uplovili u bračne vode

angelin i brad

Brad Pitt i Angelina Jolie izrekli su “sudbonosno da” na Božić na Karibima, piše Telegraph. Glumačko-bračni par praznike su sa svoje šestero djece proveli na privatnom karipskom otoku u opuštenoj atmosferi van gradske vreve.

Navodno su za svoje šestero djece, Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh, Knoxa i Vivienne angažirali čak 12 dadilja kako bi u potpunosti mogli uživati u blagodatima otočnog resorta.

Daily mail piše kako su na božićnoj zabavi na otoku Parrot Cay, Angelina i Brad ugostili su 22 ljudi, ne računajući poslugu, a među njima bili su roditelji poznatog glumca te njegovi brat i sestra sa svojim porodicama.

U novembru, Brad je rekao novinarima na crvenom tepihu u New Yorku tokom premijere svom filmu ‘Killing Me Softly’ da će svadba biti ‘uskoro’, a InTouch magazin objavio je vijest kako su prsteni za slavni par s potpisom Neil Lane podignuti 27. novembra.
(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Da li je legitimno kada papa Franjo Komšića nazove dobrom osobom? Kontić ismijao HDZ: Ubrzano rade na izmjeni Izbornog zakona…

Mnogi su danas komentarisali ovaj sastanak, a među njima je, također, novinar i direktor Mediacentra Boro Kontić. Kontić je...

Možda vas zanima i ovo