Nedjelja, 2 travnja, 2023

Brad Pitt ozbiljno bolestan?

Nemojte propustiti

Osim što je u procesu razvoda od Angeline Jolie i ne može vidjeti svoju djecu, Brad Pitt mogao bi biti i ozbiljno bolestan, piše RadarOnline.

Da je 52-godišnja glumačka zvijezda već neko vrijeme u emocionalnom kolapsu nije tajna, no čini se da to trenutno čak i nije njegov najveći problem. Naime, glumac je navodno više puta viđen u posjeti specijalistu za zarazne bolesti na Beverly Hillsu, ali jako rano ujutro kako ga ostali pacijenti ne bi vidjeli i prepoznali.

“U bolnicu stiže rano ujutro prije nego se otvori za ostale pacijente vjerojatno zato što ne želi da javnost sazna za njegov problem i da ga se prepozna”, rekao je blizak izvor za RadarOnline.

Sa zdravstvenim problemima glumac se trenutno nosi sam, bez supruge i djece koju obožava, tvrde američki mediji. Koliko je priča napuhana, zasad ostaje nepoznato.

S druge strane “velike bare”, britanski Daily Mail pak tvrdi da je u vlasništvu dokumenata koji dokazuju kako je glumac predao zahtjev za zajedničko skrbništvo nad šestero djece koje je odgajao s Angelinom Jolie iako se ona s time ne slaže. Kako će čitava trakavica završiti, ostaje za vidjeti.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Keramičar Hasad Gvozden odlučio ostati u BiH: Ne žalim što sam ostao, imam mnogo posla!

Hasan je neko vrijeme razmišljao o odlasku u Njemačku. Čekajući dokumentaciju za iseljenje, prijavio se na obuku „Započni svoj...

Možda vas zanima i ovo