Petak, 3 veljače, 2023

Brajlović se oglasio nakon informacija da pravi ćevape od svinjetine: “Sram i stid da vas bude”

Nemojte propustiti

Iz poznatog sarajevskog restorana “Brajlović” čiji je vlasnik Sejo Brajlović oglasili su se na društvenim mrežama zbog objave koja se širi na društvenim mrežama.

Navode kako je objava da njihov restoran pravi ćevape od svinjetine laž i fotomontaža te da su sve prijavili policiji. Njihov status prenosimo u cijelosti:

“Poštovani partneri, gosti, prijatelji i NEprijatelji‼️

Imamo moralno pravo da se obratimo ovim putem i da demantujemo ove neistine koje nam pojedinci podmeću, a koje su totalno NEISTINITE‼️

Podlo i jadno od strane administratora ove stranice kojeg ćemo lično tužiti za klevetu! Sram i stid da vas bude za ovu objavu koju ste bukvalno stavili na metu cijelom našem kolektivu.

Ovako nešto napisati i podmetnuti nama je čisti dušmanluk, a i najveća neznalica bi vidila da je ovo FOTOMONTAŽA. Sejo nije mogao napraviti nikakve ćevape, jer je još od prošle sedmice na godišnjem odmoru na Mauricijusu.

Vama kao i sličnim portalima koji objavljuju nešto bez provjere će uskoro pravni tim pokucati na vrata i vjerujte da će te za ovo odgovarati!

Prijava je već podnesena u PU MUP Ilidža – navode u objavi.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vlada FBiH saglasna o produženju zabrane izvoza drvnih sortimenata do juna

Privremena zabrana odnosi se na izvoz šumskih drvnih sortimenata svrstanih u jedanaest tarifnih oznaka, a koje uključuju neobrađeno drvo. Vlada...

Možda vas zanima i ovo