Četvrtak, 25 travnja, 2024

Brajlović se oglasio nakon informacija da pravi ćevape od svinjetine: “Sram i stid da vas bude”

Preporučeno

Iz poznatog sarajevskog restorana “Brajlović” čiji je vlasnik Sejo Brajlović oglasili su se na društvenim mrežama zbog objave koja se širi na društvenim mrežama.

Navode kako je objava da njihov restoran pravi ćevape od svinjetine laž i fotomontaža te da su sve prijavili policiji. Njihov status prenosimo u cijelosti:

“Poštovani partneri, gosti, prijatelji i NEprijatelji‼️

Imamo moralno pravo da se obratimo ovim putem i da demantujemo ove neistine koje nam pojedinci podmeću, a koje su totalno NEISTINITE‼️

Podlo i jadno od strane administratora ove stranice kojeg ćemo lično tužiti za klevetu! Sram i stid da vas bude za ovu objavu koju ste bukvalno stavili na metu cijelom našem kolektivu.

Ovako nešto napisati i podmetnuti nama je čisti dušmanluk, a i najveća neznalica bi vidila da je ovo FOTOMONTAŽA. Sejo nije mogao napraviti nikakve ćevape, jer je još od prošle sedmice na godišnjem odmoru na Mauricijusu.

Vama kao i sličnim portalima koji objavljuju nešto bez provjere će uskoro pravni tim pokucati na vrata i vjerujte da će te za ovo odgovarati!

Prijava je već podnesena u PU MUP Ilidža – navode u objavi.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Pogledajte kako je letio njemački vojni avion iznad BiH

Ministarstvo odbrane i Oružane snage Bosne i Hercegovine će, u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova, Ministarstvom komunikacija i transporta...

Još vijesti za vas