Ponedjeljak, 15 kolovoza, 2022

Brak poznatog para na “izdisaju”: Razvodim se, ne mogu da izdržim

Nemojte propustiti

Španski mediji prenose da je muškarac koji je odlučio da pokaže Vandi koliko mu se dopada na nekonvencionalan način zapravo Edi Alvarez, a do sada se niko iz porodice Ikardi nije oglašavao oko skandala.

Vanda Ikardi, agent i supruga fudbalera Maura Ikardija, više ne može da izdrži u braku sa njim, barem se tako čini po snimku koji se pojavio na društvenim mrežama.

Već godinu dana unazad je brak Vande i Maura na “staklenim nogama” nakon njegove prevare, ali se čini da je sada i zvanično kraj. Naime, ponovo se nalaze u bračnoj krizi, a sada se čini da je Vandi dosta svega.

Ona je poslala poruku Karmen, ženi koju je ostavila na imanju u Italiji, koja dovoljno govori o svemu.

“Karmen, došla sam u Argentinu da završim razvod sa Maurom. Ostaću još nekoliko dana i onda ću se vratiti i donijeti ti kartu i sve što ti treba. Organizujem sve za razvod, jer ne mogu više da izdržim”,čuo se Vandin glas upućen ženi s kojom je nedavno imala medijsku polemiku, piše Nova.rs.

Sve se desilo u srijedu uveče, a Vanda je već sa Instagrama skinula prezime Ikardi što je mnoge uvjerilo da je razvod pitanje papira.

Nedavno se pojavio i snimak kako je jedan muškarac ljubi u grudi na žurci na Ibici. Pojavio se snimak na kom se vidi nepoznati muškarac koji joj prilazi i koji je ljubi u grudi, a kada je to vidjela počela je da viče “Izbriši, izbriši”.

Ona je snimljena u društvu sestre Zaire, koja je takođe odlučila da svog izabranika ostavi kod kuće.

Španski mediji prenose da je muškarac koji je odlučio da pokaže Vandi koliko mu se dopada na nekonvencionalan način zapravo Edi Alvarez, a do sada se niko iz porodice Ikardi nije oglašavao oko skandala.

Samo nekoliko dana ranije je Vanda skrenula pažnju na sebe kada je odlučila da se kupa u toplesu.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vozač Porschea pijan izazvao nesreću, pa prijetio policajcima

Vozač Porschea je alkotestiran nakon čega je utvrđeno da je imao 1,75 g/kg alkohola u organizmu. Vozač automobila "Porsche" sinoć...

Možda vas zanima i ovo