Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Branitelj iz Hercegovine razočaran zbog odluke susjedne države: Hvala vam braćo Hrvati što smo za vas građani drugog reda

Nemojte propustiti

– Ovaj čin me je toliko razočarao da ne mogu sebi da dođem.

Hrvatski branitelj iz Hercegovine napisao je pismo za portal HERCEGOVINA.in koje prenosimo u cijelosti.

– Dok smo mi jučer odavali počast našim poginulim suborcima i slavili oslobođenje Mostara i Hercegovine od agresora, naša draga Hrvatska otvorila je svoje granice građanima Srbije. Nama koji smo ginuli za Hrvatsku i čiji smo državljani granice su i dalje zatvorene, odnosno dozvoljeno nam je da dođemo na 12 sati u svoju državu.

Ovaj čin me je toliko razočarao da ne mogu sebi da dođem. Ne tako davno ministar u Vladi RH nas je nazvao istočnim susjedima i tako nas izjednačio sa Srbima, a sada su nas skroz diskriminirali u odnosu na te istočne susjede. Hvala Vam braćo Hrvati što ste nas se odrekli. Hvala Vam što smo za vas sada građani drugog reda i što su vam draži oni istočnije protiv kojih smo se nekada skupa borili.

Znam da se običan čovjek Hrvat ne slaže s ovom politikom, ali svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje, pa tako i vi braćo Hrvati jer ste birali ove na vlasti, ali i mi koji smo u Sabor poslali naše predstavnike koji to nisu. Ovo nam je i škola za sve buduće generacije i za sve iduće izbore. Hrvatske će biti i nakon ove pandemije i nakon ove vlasti koja nam je svojim potezima samo otkrila da smo za nju građani drugog reda. Umorni smo više od svega, a najviše od dvoličnih političara i ovoga stožera koji nam je zatvorio granicu – prenosi Hercegovina.in.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Objavljen tajni razgovor Macrona i Putina uoči rata u Ukrajini

U razgovoru Putin Macronu govori da će “radije igrati hokej na ledu nego donijeti odluku hoće li se sastati...

Možda vas zanima i ovo