Subota, 18 rujna, 2021

Brat Aldina Mulića: Pronašli smo ga na mjestu gdje su tvrdili da su najviše tražili

Nemojte propustiti

“To je 100 posto moj brat, sa rođacima stojim pored njegovog tijela. Pronašli smo ga na mjestu gdje su tvrdili da su najviše tražili”, kazao je Aldinov brat.

Foto: Agencija Patria

Na ušću rijeke Miljacke u Bosnu danas je pronađeno tijelo mladića Aldina Mulića koji se u noći 12. na 13. decembar utopio u rijeci Miljacki. Ovu informaciju za medije je potvrdio brat nastradalog Armin Mulić koji ga je i pronašao sa svojim prijateljima.

“To je 100 posto moj brat, sa rođacima stojim pored njegovog tijela. Pronašli smo ga na mjestu gdje su tvrdili da su najviše tražili”, kazao je za Dnevni avaz Armin Mulić, Aldinov brat.

Majda Kovač, portparol Federalne uprave civilne zaštite, potvrdila je da je tijelo pronađeno na ušću Miljacke u rijeku Bosnu.

Konačnu potvrdu identifikacije, kako je kazala, dat će MUP KS i nadležne institucije.

Time je okončana velika i opsežna potraga za tijelima dvojice mladića, koji su nestali u Sarajevu, a za kojima je prethodnih dana tragalo više od 1.000 ljudi. Potraga se odvijala na području od sarajevskog naselja Dolac-Malta, gdje su mladići nestali, pa sve do granica BiH s Hrvatskom, a pretražene su rijeke Miljacka, Bosna, Lašva i Sava.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Još jedan mladić napušta Bosnu i Hercegovinu: Otac mi je ratovao umjesto da šverca kafu i maljutke

I Nahid Mujkanović se nada skoroj prilici, koju u Bosni i Hercegovini nije dobio. Bosnu i Hercegovinu je u prvoj...

Možda vas zanima i ovo