Utorak, 15 lipnja, 2021

Briga nju za muževu uredbu: Dok su drugi građani ‘pod ključem’, supruga Igora Radojičića ‘škljoca’ selfie sa banjalučkog izletišta

Nemojte propustiti

Uprkos storogim pravilima zabrane okupljanja, zatvaranja izletišta, parkova i šetališta društvenim mrežama kruži selfi supruge komadanta Štaba za vanredne situacije Sanje Radojičić sa jednog banjalučkog izletišta.

Važe li mere za sve građane ili je supruga Igora Radojičića pošteđena mjera?

Za komentar smo pitali narodnog poslanika Igora Crnadka koji je pozvao gradonačelnika Radojičića da opozove odluku o zatvaranju Banj brda, gradskih parkova i šetalista uz Vrbas.

– Razočaravajuća je slika koja se pojavila na društvenim mrežama da na izletišta dok su zatvorena uživa supruga gradonačelnika Radojičića. Očigledno je da jedna pravila važe za građane Banjaluke, a druga za visoke funkcionere SNSD-a. To je ono što jako vrijeđa sve građane Banjaluke i što mogu samo najoštrije osuditi, kaže Crnadak za banjalukadanas.com.

Foto: Instagram

Crnadak kaže da je to besmislena odluka, da se moglo pojačati prisustvo policije i zabraniti okupljanje.

– Ljudi koji trče i brzo hodaju u prirodi ne ugrožavaju ni sebe, ni druge. Naprotiv, jačaju vlastiti imunitet i poboljšavaju fizičku kondiciju. Ali kada već postoji takva odluka ona mora da važi sve, zaključio je Crnadak.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo